HerNews.gr
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Με συγκλόνισε το εξώδικο του Γιώργου

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην «ΟΝ time» και στην Σάσα Σταμάτη για το εξώδικο, τις φήμες που τη θέλουν να διεκδικεί χρήματα για το διαζύγιο και ξεκαθαρίζει τι ακριβώς ζητάει από τον Γιώργο Πατούλη. Δήλωσε πως εξακολουθεί να τον αγαπά και του ζητά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

«Με συγκλόνισε το εξώδικο»

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι έχασε την γή κάτω απο τα πόδια της όταν έλαβε το εξώδικο από τον Γιώργο Πατούλη. 

“Με συγκλόνισε το εξώδικο το οποίο μου έστειλε. Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσει να σπάσει τη σιωπή του και να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφθηκα «μα είναι δυνατόν;». Δεν μπορεί να σου απαγορεύει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα και να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της”. 


Στην ερώτηση, “Για σένα έχει τελειώσει η ιστορία; Αν γυρίσει πίσω;”, η Μαρίνα Πατούλη βάζει σε προτεραιότητα το παιδί και την υγεία της.

“Αυτό που για μένα προέχει είναι, πρώτον, να είμαι δίπλα στον Αλέξανδρο και να βρούμε την ισορροπία μας και, δεύτερον, η υγεία μου, καθώς έχω να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα. Και θα πρέπει να είμαι πάνω απ’ όλα εγώ καλά για να είναι και το παιδί μου καλά. Από εκεί και πέρα τα αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας και προβλήματα εγκατάλειψης από το σύζυγο, σε μεγάλες ηλικίες, γυναίκες οι οποίες έχουν μείνει στο δρόμο και έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στα παιδιά τους -είναι συγκλονιστικό-, αυτά τα μηνύματα και αυτές οι ιστορίες με συντρόφευαν αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο και μου έδωσαν τεράστια δύναμη.

Παράλληλα, έχω πάρει και πολλά μηνύματα από άνδρες, οι οποίοι ένιωσαν ότι δεν γίνεται μια γυναίκα να εγκαταλείπεται χωρίς εξηγήσεις. Η ζωή και η επιλογές του καθενός από εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Ο καθένας μπορεί να φύγει όταν νιώθει ότι εγκλωβίζεται για τους δικούς του λόγους, όμως απαιτείται να φύγει με μια καθαρή εξήγηση, διεκπεραιώνοντας κάποιες ευθύνες του απέναντι στη μητέρα του παιδιού του, απέναντι στο ίδιο του το παιδί. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Γιώργο σε τίποτα, τον αγαπώ”. 

Η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε στο αν θα δεχόταν πίσω τον σύζυγό της, επισημαίνοντας πάντως πως θεωρεί ότι «πρέπει να δίνουμε εξιτήριο σε καθετί που μας πληγώνει».

Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν να ζητάει χρήματα

“Θέλω να γράψεις ότι δεν ζητώ απολύτως τίποτα. Ζήτω μόνο την ηθική μου δικαίωση” 

Υπήρξε τελικά τρίτο πρόσωπο;

” Για μένα πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό ως γυναίκα και μητέρα έχω αποδείξει εμπράκτως ότι στήριζα την οικογένειά μου με όλους τους τρόπους. Και πολιτικά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι, γιατί θεωρώ ότι όταν έχεις κάνει μια οικογένεια, που είναι συνειδητή επιλογή σου, θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιοι κύκλοι να είσαι εκεί, δίπλα. Αυτό το οποίο συνέβη με τον Γιώργο ήταν κάτι που με ξάφνιασε.”

Θα κινηθεί νομικά; 

“Εγώ τον Γιώργο δεν τον βλέπω σαν εχθρό και δεν ζήτω τίποτα. Ζήτω να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να βρούμε κάποιο modus vivendi, κάποιο μοντέλο ζωής που θα είναι το παιδί μας καλά, η οικογένειά μας καλά, ακόμα κι αν είμαστε χώρια”. 

ΠΗΓΗ: Parapolitika.gr

Νεότερα Άρθρα

Στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου η βασιλική οικογένεια

Her News

Σχολεία: Νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Her News b

Hλεκτρικό ρεύμα: Πώς θα πάρετε την επιδότηση έως 600 ευρώ

Her News b