HerNews.gr
Μόδα

Loungewear: Τον καιρό της καραντίνας το αγαπήσαμε όσο τίποτα

Loungewear άνετες και stylist όσο ποτέ. Είναι τάση!

Οπως και να έχει αγαπημένες μου όλες θέλουμε ακόμα και έξω από το σπίτι να είμαστε άνετες και κομψές.. Τον καιρό της καραντίνας αγαπήσαμε όσο τίποτα το loungewear style.

Μπορούμε να τα  φορέσουμε στην καθημερινότητα μας, τόσο στο σπίτι όσο και έξω από αυτό, για μια βόλτα στο πάρκο με το κατοικίδιο μας αν έχουμε , μια βόλτα με το ποδήλατο μας, έναν περίπατο με μια φίλη ” κρατώντας πάντα την απόσταση ασφαλείας ”  αλλά και για τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

“Investing in cute and cozy loungewear is always a great idea”
 Θέλετε να είστε άνετες στο σπίτι, καθώς και να φαίνεστε αρκετά στυλάτες για να πραγματοποιήσετε μια βιντεο κλήση για παράδειγμα η και ακόμα να είστε έτοιμες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να ανοίξετε στον delivery.. courier.

Is that you can wear them indoors to be comfy on those lazy days so many of us are having lately

Θα σκέφτεστε τι είναι το loungewear!
Οτιδήποτε άνετο, εύκολο cozy γι ‘αυτό και το αγαπάμε. Τώρα αφορά την πολυτέλεια (είναι αυτό το συναίσθημα ότι αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας καλά ενώ βρίσκεστε στο σπίτι).
Το Loungewear έχει εξελιχθεί σε μια πλήρη κατηγορία μόδας, από ταιριαστά σετ.

Loungewear is chic street style this year.
Τώρα, ένα χρόνο πανδημίας έχουμε περισσότερες επιλογές από ποτέ να επιλέξουμε φανταστικά σετ από φόρμες, άνετα hoodie , joggers παντελόνια, κολάν με oversize tshirt, σετ από άνετες  βαμβακερές βερμούδες με τοπ σε τέλειους συνδυασμούς.

 

The Stylish Loungewear Looks You’ll Want to Wear all time the day

Αν θέλετε  να απογειώσετε  ακόμη περισσότερο το sporty θηλυκό σας στυλ, δοκιμάστε να φορέσετε την αθλητική σας φόρμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ετσι θα μεταμορφώσετε την αθλητική εικόνα σε ενα υπέροχο stylish outfit ! Αυτό θα σας  ενθουσιάσει . Φανταστικά ανοιξιάτικα χρώματα  που θα ανεβασουν την διάθεση μας.  Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε ανοίξει  τον δρόμο για να βρούμε τα καλύτερα σετ που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά, αλλά και που θα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο κομψές.

Πολλές  influencers προτιμούν να φοράνε την ίδια απόχρωση  στο φούτερ και στο παντελόνι . Είναι trend!

Θα δούμε ανοιξιάτικα σετ από φόρμες με άνεση στην μέση, λάστιχο στο τελείωμα αλλά και με ανοιχτό τελείωμα στο παντελόνι. Στενά αλλά και φαρδιά τοπ, με ή χωρίς κουκούλα, ποδηλατικό κολάν με crop top συνδυασμένο με έναν ανοιξιάτικο πανωφόρι παρκά ή και ένα leather look jacket.

Προσθέσετε  μερικές αλυσίδες στον λαιμό ή κρίκους στα αυτιά !Its Fashion!Φορέστε τα με τα sneakers σας ή και με ψηλοτάκουνα όπως είπαμε και παραπάνω, κρατήστε ένα backpack ή και oversize τσάντα στυλ μπανάνα. Άνετες και stylist όλες τις ώρες κρατώντας την κομψότητα και την διάθεση μας στο ζενίθ.

“Loungewear is what I’ve been wearing day in and day out”

 Αγαπημένο πλέον το Loungewear style είναι εδώ με πάρα πολλές εναλλαγές που σίγουρα όλες μας θα βρούμε το κατάλληλο according to our personality..

 

Φανή Καζάκου – Fashion Stylist

Contact @:

www.parolefashion.com

https://www.instagram.com/parole_fashion/

Νεότερα Άρθρα

Αυτή η υποτιμημένη τάση της μόδας θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι

HerNews ka

Oprah Winfrey: Η ανανεωμένη της εμφάνιση στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

HerNews ka

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

HerNews ka