HerNews.gr
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Το συμβόλαιο στο Mega

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι σίγουρη πλέον. Όπως μετέφεραν η γνωστή παρουσιάστρια θα παρουσιαστεί και πάλι στις οθόνες μας αλλά μάλλον αυτή την φορά μέσα απο τον σταθμό του Mega

Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα, ενώ τις δυο τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται μεταξύ σημαντικών στελεχών της ιδιοκτησίας και τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια σίγουρα για δύο έτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν πέσει υπογραφές. Το λεγόμενο συμβόλαιο 2+2 ετών είναι ανάλογο με εκείνο που είχε συμφωνήσει η Μενεγάκη και στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA.

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση για λογαριασμό του Mega. 

Η μόνη εκρεμμότητα που πιθανόν να καθυστερεί την υπογραφή του συμβολαίου είναι η συμφωνία στην ζώνη της εκπομπής. Αν δηλαδή θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες απο την εκπομπή του Open θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη.

Βέβαια, γίνεται γνωστό πως ο σταθμός πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει την πρωινή ζώνη, όμως εκείνη δεν συμφωνούσε και κατέληξαν στην μεσημεριανή. Η εκπομπή της αναμένεται να έχει και μεγάλη μαγειρική ενότητα.

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Το τέλος συνεργασίας και τα “κατηγορώ” – Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού

Her News b

Νίκος Παπαθανάσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για «καλάθι της Σαρακοστής»

Her News

Στο μικροσκόπιο το «Χαμόγελο του Παιδιού» – Ελέγχονται εκατοντάδες ακίνητα και λογαριασμοί

HerNews ka