HerNews.gr
Social News

Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor

H Άννα Μαρία Βέλλη αφού επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο πραγματοποίησε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media που αφορούσε προφανώς το Survivor.

Στο φωτογραφικό άλμπουμ που επέλεξε να δημοσιεύσει, εκτός από την ίδια πρωταγωνιστούσαν δύο ακόμα άτομα….ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, με τους οποίους έκανε στενή παρέα. Η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο σημαντικές της στιγμές στο Survivor.  

«Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της και άφησε υπονοούμενα η Youtuber που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Από το παιχνίδι αργά η γρήγορα θα φύγουμε όλοι από τη ζωή μου όμως δεν θα φύγετε εσείς, James Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη. «Ευχαριστώ για τον αγώνα της ζωής μας, για τις αγκαλιές μας, για το πόσο πιστέψατε σε μένα όταν δεν πίστευα ούτε εγώ στον εαυτό μου. Τώρα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ και αφήστε τους άλλους να γυρνάνε τις μπιφτέκες, όσο εγώ θα τις τρώω».

«Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Μπλε μέχρι το κόκκαλο». Έτσι “έκλεισε” και η ανάρτησή της. Κανέναν άλλον παίκτη της μπλε δεν είδαμε στο άλμπουμ των φωτογραφιών που δημοσίευσε…Μάλλον για την Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor  είχε τρία μόνο πρόσωπα.

«Με τον Νίκο και τον James ήμουν πολύ κοντά, ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ δοτικός όταν έρχομαι κοντά με ανθρώπους και δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό τραγούδι», είχε ξεκαθαρίσει η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή “Love It” στον ΣΚΑΙ, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμουν 17. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε. Συναντηθήκαμε ξανά πρόσφατα. Ο σύντροφός μου με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγει ο Νίκος και ο James, ο σύντροφός μου θα τους κάνει και το τραπέζι», ανέφερε ακόμα.

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το αντίο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Her News b

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό total leopard outfit που φόρεσε στη Νέα Υόρκη

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» – Η απάντηση στα μηνύματα που δέχτηκε για τις φωτιές στη Σαρωνίδα

HerNews ka