HerNews.gr
Social News

Σαββατοκύριακο ζάχαρη & μέλι

Η ομάδα του HerNews σας έχει υποσχεθεί ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα σας δίνει κάποιες προτάσεις εν μέσω καραντίνας. Πάλι ήρθε αλλά είμαστε ακόμα «μέσα» και σκασμένοι. Χαμογελάστε όμως! Ο καιρός είναι και επίσημα ανοιξιάτικος, οι 20 βαθμοί κελσίου θα μας βοηθήσουν να κάνουμε περισσότερα πράγματα και η αλλαγή της ώρας μεγάλωσε την μέρα. Δεν ξεχνώ όμως το σημαντικότερο… επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Όλα αυτά όμως με προσοχή, μάσκα, αποστάσεις και αντισηπτικό. Η υγεία προέχει της διασκέδασης

  • Πάρε χαρτί, πάρε και στυλό. Ανοίγει το λιανεμπόριο πρώτα ο Θεός την Δευτέρα και ήρθε η ώρα για ψώνια! Κάτι θα σου λείπει, δεν υπάρχει περίπτωση.. Ψάξε στο Internet κάτι απλό, οικονομικό και χρήσιμο στείλε κωδικό στο 13032 και πήγαινε να ξεσκάσεις. Θα με ρωτήσεις τώρα και καλά θα κάνεις, που κολλάει το χαρτί και το στυλό; Στο να μην ξεχάσεις τι θέλεις να ψωνίσεις!

  • Ανοίγει ο καιρός, φτιάχνει η διάθεση αλλά η σκόνη στα μπαλκόνια είναι εκεί. Ακάθεκτη. Πάρε λάστιχο, βάλε τις σαγιονάρες σου και πιάσε δουλειά. Δες το σαν παιχνίδι ή σαν σωματική άσκηση. Καθάρισε τον εξωτερικό σου χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έχει έναν μεγάλο ήλιο πάνω από το κεφάλι μας & απόλαυσε το καφεδάκι ή το κρασάκι σου εκεί από εδώ και στο εξής.

  • Απρίλιος. Ήλιος & μεγαλύτερη μέρα. Αυτό σημαίνει βάζω το κολάν μου, τα γυαλιά μου και τα sneakers μου και κατεβαίνω μια βόλτα όπου με βγάλει. Αν δεν είσαι λάτρης δες το σαν ευκαιρία για photoshooting, καλύτερο φίλτρο από το φυσικό φως δεν υπάρχει. Ανέβασε φωτογραφίες και μίλα με τους διαδικτυακούς σου φίλους.

  • Μαγείρεψε πολύ. Πολύ, για να δώσεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή σε αδέσποτα ζωάκια. Δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση από αυτήν της προσφοράς ειδικά αν είναι ουσιαστική.

  • Είσαι ενήλικας; Είσαι στην εφηβεία; Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι τα αγγλικά σου θέλουν σίγουρα ένα φρεσκάρισμα. Βάλε μια σειρά στο Netflix χωρίς υπότιτλους και θα με θυμηθείς…

Καλό Weekend! Να προσέχετε τον εαυτό σας & τους γύρω σας!

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τις νέες φωτογραφίες & βίντεο από τη βάπτιση του μικρού Πάρη

HerNews ka

Kendall Jenner: Αυτή είναι η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της

HerNewskl

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έσπασε πάνω από 30 κόκαλα στο ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα

HerNews ka