HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)
Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν και δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο μια σχέση που θα σας ενεργοποιήσει. Αρκετές είναι οι χαρές από τα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο και συγχρόνως βλέπετε την καριέρα και τη δουλειά σας να απογειώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρι-20 Μαί)
Αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις σας ξαφνιάζουν και εσείς αντιστέκεστε, καλό είναι να αφεθείτε γιατί αυτές οι αλλαγές θα είναι για τη δίκη σας εξέλιξη και μόνο.Το σύμπαν έχει αρχίσει να σας δίνει περισσότερες ευθύνες και μια παγίωση στα επαγγελματικά σας.Επίσης, κρατάτε κρυφή μια ερωτική σχέση που σας έχει ξεσηκώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21 Ιούν)
Τα εργασιακά και η καθημερινότητα σας έχουν κουράσει όπως και εκνευρίσει συγχρόνως καλό θα είναι να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τη σχέση σας και να προσέξετε πολύ τι λόγια θα πείτε.Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανός για αυτό μην αγνοείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μην σας θολώνει ο Ποσειδώνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)
Δεν είστε λίγοι αυτοί που καταξιώνεστε επαγγελματικά και βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται.Κρατήστε κρυφά κάποια σχέδια σας επαγγελματικά και μην τα λέτε ακόμα σε κανέναν.Μεγάλη οικονομική βοήθεια θα υπάρχει από σχέσεις ή συνεργασίες και συγχρόνως ενεργοποείται το ερωτικό σας κομμάτι που για μεγάλο διάστημα ήταν ανενεργό.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-23 Αυγ)
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες στα εργασιακά σας και η και δεν σας φτάνει ο χρόνος της ημέρας για να κάνετε πράγματα και για τον εαυτό σας. Φίλοι σας βοηθούν στο να μπείτε σε μια ομάδα που πολύ πιθανόν να έχει να κάνει με το εξωτερικό η τα social media.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ-23Σεπ)
Εσείς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θέλω να είστε προσεχτικοί με τη σχέση σας γιατί κάτι υπάρχει που δεν το βλέπετε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην τα βλέπετε όλα ροζ γιατί υπάρχει κάποια εξαπάτηση. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας από συνεργάτες και πολύ πιθανόν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο σπίτι και τη δουλειά σας κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην λέτε λέξεις που μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22Οκτ)
Μια σχέση είναι αυτό που σας απασχολεί έντονα και έχετε ρίξει όλο σας το ενδιαφέρον σ´ αυτό,πολύ πιθανόν να λέτε τα εσώψυχα σας και να παίρνετε την ανταπόκριση που θέλατε και αυτό σας ενθουσιάζει και παίρνετε δύναμη.
Επίσης, δεν λείπουν οι ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις με τη σχέση σας που σας γεμίζουν χαρά και ανακούφιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ-22 Νοε)
Η καθημερινότητα σας έχει γεμίσει με επαφές από φίλους που πολύ πιθανόν να κάνετε εργασιακά σχέδια και να κανονίζετε οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε αμελήσει. Ενώ συγχρόνως υπάρχουν πολλές αλλαγές στις σχέσεις και συνεργασίες σας. Ο κρόνος εξακολουθεί να σας προσθέτει υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ειδικά οι γεννημένοι του ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)
Κοντινές διαδρομές και ερωτικές συναντήσεις όλη τη βδομάδα θα σας κρατούν σε εγρήγορση μια ερωτική σχέση πολύ πιθανόν να μονιμοποιηθεί αλλά προσοχή στο 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ να βλέπουν λίγο πιο καθαρά γιατί ο ποσειδώνας δεν τους αφήνει και μπορεί να εξαπατηθούν Επίσης δεν θα λείψουν οι χαρές που θα πάρετε από τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)
Χρήματα παίρνετε από ακίνητα όπως και από την εργασία σας που περιμένατε πολύ καιρό ενώ στο σπίτι σας επικρατεί αρμονία και γαλήνη και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής και ευτυχισμένοι.Πολύ πιθανόν σε κάποιους από εσάς να χρειαστεί να κάνετε πολλές μετακινήσεις σχετικά με την εργασία σας και αυτό να σας δημιουργήσει νευρικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν-19Φεβ)
Ο κρόνος φεύγει από το 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ και λιγοστεύουν τα εμπόδια και οι υποχρεώσεις σας απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες.
Χρήματα δίνετε για συμβόλαια που πρέπει να γίνουν όπως επίσης χρήματα δίνετε και στα παιδιά σας.Ενώ δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες που θα πρέπει να κάνετε για μια συνεργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)
Έχετε καταλάβει πως μεγάλα κεφαλαία στη ζωή σας κλείνουν και ανοίγετε καινούρια. Οι γεννημένοι του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ πρέπει να είστε προσεχτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί κάπου εκεί υπάρχει ένα θολό τοπίο κάτι που δεν βλέπετε και μπορεί να εξαπατηθείτε.Μια βδομάδα με απολαβές οικονομικές από συνεργάτες σας και την εργασία σας. 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής- Τι πρέπει να προσέξετε, ποιούς επηρεάζει

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουλίου

HerNewskl