HerNews.gr
Beauty

SAG Awards: Τα beauty looks που κέντρισαν τα βλέμματα

Μπορεί τα SAG Awards για φέτος να διεξήχθησαν ηλεκρονικά, όπως όλες οι απονομές βραβείων ή οποιοδήποτε show λόγω της πανδημίας. Πέρα απο την διαφορετική μορφή της, όμως, οι celebrities κατάφεραν να λάμψουν και μέσα απο τα σπίτια τους, αναρτώντας, τουλάχιστον, τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Οι γυναίκες που δήλωσαν παρούσες στην βραδιά των SAG Awards κέντρισαν τα βλέμματα των ακολούθων τους και όχι μόνο! Εμείς συλλέξαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις και σας τις παραθέτουμε. 

Kerry Washington

Η Kerry Washington επέλεξε να δώσει έμφαση στην αξία της μονοχρωμίας και μας έκανε να ζηλέψουμε αμέσως. Το χρώμα με το οποίο μας εντυπωσίασε ήταν το μπλε. Απο μόνο του είναι ένα εκκεντρικό χρώμα…Όταν, όμως, το βλέπουμε στο ρούχο, στα αξεσουαρ και στο μακιγιάζ θέλουμε να το αντιγράψουμε! 

Lily Collins

Η αγαπημένη σε όλους πρωταγωνίστρια του “Emily in Paris” διάλεξε το ροζ για τα SAG Awards ως βασικό χρώμα του σονόλου της. Τα μαλλιά της άφησε ίσια με μια κλασική χωρίστρα στη μέση και το μακιγιάζ των ματιών αλλά και των χειλιών της ήταν στους ίδιους χρωματικούς τόνους  με το ρούχο. 

Nicole Kidman 

Πόσο απλή μπορεί να είναι η φυσική ομορφιά μας αποδεικνύει η Nicole Kidman, μέσα απο την πλεξούδα ψαροκόκαλο που επέλεξε η προσωπική της hair stylist, Kylee Heath, η οποία ανέφερε “πηγή έμπνευσης για αυτό το χτένισμα ήταν το Armani φόρεμά της. Θέλαμε κάτι που να είναι χαριτωμένο και την ίδια στιγμή εύκολο! Η Nicole ήθελε το χτένισμα να μην δείχνει στιλιζαρισμένο γι’αυτό το λόγο αφού το ολοκλήρωσα άνοιξα ελαφρώς την πλεξίδα και ψέκασα με μια λακ”. 

Emma Corrin

Τα μαλλιά της Emma Corrin ήταν Έπος! Το χτένισμα, το κούρεμα αλλά και το χρώμα μας πήγε σε μια άλλη εποχή. Όπως δήλωσε και ο προσωπικός της hair stylist, Daniel Martin, πρόκειται για την σύγχρονη εκδοχή του χτενίσματος της πριγκίπισσας Diana!

Νεότερα Άρθρα

Beyonce: O make up artist της αποκαλύπτει τον τρόπο να πετύχετε το τέλειο bronzer look

HerNewskl

Spider Leg: H Dua Lipa υιοθέτησε την τάση που υπόσχεται εντυπωσιακές βλεφαρίδες

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer

HerNewskl