HerNews.gr
Τηλεθέαση

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η πρεμιέρα καθήλωσε τους τηλεθεατές

Τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση δεν αναπτυσσόταν όπως θα άρμοζε. Μέχρι που εμφανίστηκαν οι «Άγριες Μέλισσες» και ανέβασαν το επίπεδο του προγράμματος για το τηλεοπτικό κοινό. Χθες, μάλιστα, έκανε την πρεμιέρα του ο “Σιωπηλός Δρόμος” στο Mega για να αποδείξει πως η ποιότητα της μυθοπλασίας στην χώρα είναι ήδη σε εξέλιξη. 

Ο “Σιωπηλός Δρόμος” πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, παρατηρώντας τα νούμερα τηλεθέασης. 17,1 σημείωσε εχθές απο το δυναμικό κοινό απέναντι, φυσικά, το Survivor. 

Η υπόθεση ξεκινάει με την απαγωγή ενός σχολικού λεωφορείου, στο οποίο μεταφέρονται παιδιά ευκατάστατων και επιφανών οικογενειών. Βασικοί πρωταγωνιστές είναι τα μέλη της οικογένειας Καρούζου. Δύο ζευγάρια γονέων, δηλαδή, ο παππούς-πατριάρχης και η σύζυγός του, αλλά και η  Θάλεια, που εμφανίζεται ξαφνικά μόλις πλαροφορείται το τραγικό γεγονός, για να βοηθήσει με το δημοσιογραφικό της ταλέντο, όπως εκείνη μπορεί. Αυτούς, λοιπόν, τους χαρακτήρες γνωρίζουμε στην αρχή του “Σιωπηλού Δρόμου”.  

Μαζί με αυτούς, παρέα και η διευθύντρια του σχολείου, η οποία επιχειρεί να διαφυλάξει τη φήμη της επιχείρησής με κάθε τρόπο και φυσικά ακολουθεί και ο επιθεωρητής Νάσος Οικονομίδης που θέλει να βρει την άκρη του νήματος καινα εξιχνιάσει την περίεργη αυτή υπόθεση. 

Πάνω σε αυτή την υπόθεση, το σενάριο μας γεννάει πολλές ερωτήσεις για το παρελθόν αλλά και το μέλλον. Τα βασικά ερωτήματα, όσων την παρακολούθησαν είναι τα εξής: Ποιοι είναι οι απαγωγείς; Γιατί να απαγάγουν τα παιδιά, πέρα απο τα χρήματα; Πως εμπλέκονται οι κεντρικοί πρωταγωνιστές; 

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Οι ηθοποιοί – ήρωες της τηλεοπτικής σειράς “Σιωπηλός Δρόμος” είναι οι ακόλουθοι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. 

Σε τίποτα το αστυνομικό θρίλερ δεν θυμίζει τα κλασικές δραματικές ελληνικές σειρές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις οθόνες μας τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως, ο Σιωπηλός Δρόμος, ήρθε για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα.  

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: https://www.megatv.com/ekpompes/272394/siopilos-dromos/

Νεότερα Άρθρα

Το καλοκαίρι έκλεισε με πρωτιά Mega!

HerNews ka

«MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»: Στην κορυφή και τον Οκτώβριο στα δυναμικά κοινά!

Her News

Τηλεθέαση: Το MEGA ήταν ο απόλυτος νικητής την Κυριακή των εκλογών

Her News