HerNews.gr
Beauty

Η περιποίηση προσώπου είναι γυναικεία υπόθεση

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας πρέπει να μας απασχολεί καθώς μεγαλώνοντας υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσουμε πανάδες, πρόωρες ρυτίδες, αφυδάτωση του δέρματος κ.α. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να χρησιμοποιούμε κάποια προϊόντα καθαρισμού, μάσκες, scrub, ορούς, ώστε να εξασφαλίσουμε μια λαμπερή επιδερμίδα.

ΕΔΩ θα βρεις μερικά Vegan προϊόντα ομορφιάς για όλες τις ηλικίες και τις επιδερμίδες σε τιμές προσφοράς 

Πως θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Αυτό, βέβαια, κατακτάται με την συστηματική περιποίηση του προσώπου μας και να θυμάστε, πως δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια βαλίτσα απο προϊόντα ομορφιάς. Δεν κάνουμε υπερβολές αλλά μια ρουτίνα καθαρισμού, ώστε να αναδειχθεί η λάμψη στο πρόσωπο μας.

Το όμορφο και λαμπερό δέρμα δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων αλλά και καθημερινής συνήθειας! Υπάρχει μια πληθώρα απόψεων για το ποια προϊόντα αξίζουν και ποια όχι, τόσο στο Youtube, όσο και στα προφίλ των πιο γνωστών influencers. Σε κάθε περίπτωση, το ενα σχόλιο αναιρεί το άλλο και εσείς καταλήγετε αναποφάσιστες. Αυτό που οφείλετε  απέναντι στον εαυτό σας είναι να θυμάστε πως η περιποίηση του κάθε προσώπου είναι μια προσωπική υπόθεση. Για αυτό, η καταλληλότερη συμβουλή είναι να ζητήσετε την γνώμη ενός δερματολόγου, που θα σας κατευθύνει στα πιο σωστά προϊόντα για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. 

Τα 3 βασικά βήματα για να φροντίσετε το πρόσωπο σας είναι τα παρακάτω:

  1. Καθαρισμός  Πλύσιμο του προσώπου σας.
  2. Τόνωση – Εξισορρόπηση του δέρματος.
  3. Ενυδάτωση – Απαλότητα του δέρματος.

Η περιποίηση του προσώπου έχει στόχο την βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, για να μπορεί να προσταεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ειδικός φροντίδας του δέρματος Kristina Holey, έχει αναφέρει πως, ‘’οι ρουτίνες ομορφιάς είναι μια ευκαιρία να παρατηρήσετε αλλαγές στο μέσα σας’’.Καθώς το δέρμα περνώντας τα χρόνια και μεγαλώνοντας χρειάζεται αλλαγές και ‘’δουλειά’’. Αυτό συμβαίνει, βέβαια, και με τα προϊόντα. Ωστόσο, η ίδια συμπλρώνει το εξής σημαντικό: ‘’Δεν πρόκειται για δημιουργία τελειότητας’’. Επομένως, καθιερώστε τα παραπάνω βασικά βήματα σε καθημερινή συχνότητα. Για πιο άμεσα αποτελέσματα επαναλάβετε πρωί και βράδυ, ώστε να καταπολεμήσετε τα προβλήματα της επιδερμίδας σας. 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

HerNewskl

Pageboy haircut: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

HerNewskl

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl