HerNews.gr
Beauty

Nails trends: Pastel χρώματα και γραμμικά σχέδια

Τόσο τα pastel, όσο και τα γραμμικά σχέδια είναι η top τάση για την φετινή άνοιξη.

Ανοιχτές αποχρώσεις, όμορφες και μοδάτες, τα pastel ήρθαν για να γίνουν must για το μανικιούρ. Καταρχάς συνδυάζονται με πολλά χρώματα και προσδίδουν μια σύγχρονη beauty άποψη στα άκρα σας. 

Baby pink, ανοιχτό μωβ λιλά, πράσινο στο χρώμα της μέντας, ανοιχτό γαλάζιο και πορτοκαλί, ροδακινί είναι τα πιο συνηθισμένα pastel χρώματα. Μια εναλλακτική πρόταση που κυκλοφορεί πάρα πολύ στο Instagram των fashion bloggers και των πιο γνωστών nail artists είναι να βάψεις το κάθε νύχι με διαφορετική απόχρωση απο την παλέτα των παστέλ χρωμάτων. 

Ουσιαστικά, μπορείς να διαλέξεις τις 10 αγαπημένες σου pastel αποχρώσεις και με αυτές να βάψεις κάθε νύχι σου ξεχωριστά. Αν φυσικά το trend εναρμονιστεί με το κατάλληλο nail art τοτε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 

Αν είσαι απο αυτές που προτιμούν κλασικά και μονόχρωμα νύχια, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το επόμενο χρώμα που θα επιλέξεις. Αν απο την άλλη είσαι τολμηρη μετα νύχια σου, παρακάτω θα βρεις σίγουρα το pastel που θα λατρέψεις και θα αντιγράψεις άμεσα. 

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

View this post on Instagram

A post shared by @bustlebeauty

Νεότερα Άρθρα

Το “Dream Girl” Microhighlighting Hack θα σας δώσει την πιο αιθέρια λάμψη

HerNews ka

Selena Gomez: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ της χρονιάς!

HerNewskl

Το μακιγιάζ ματιών Halo είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε—Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

HerNews ka