HerNews.gr
Σχέσεις

Είναι κατάλληλος για σχέση ή οχι;

Όλες μας έχουμε γνωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας έναν άνθρωπο που μας αρέσει πολύ και θέλαμε μια σχέση μαζί του. Εκείνος, όμως, μας γέννησε πολλές αμφιβολίες μέσα απο την συμπεριφορά του. Τι κάνουμε αυτη την περίπτωση; Τα σημάδια είναι προφανή και εσυ κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Άνοιξε τα μάτια σου και αξιολόγησε τις προθέσεις του, χωρίς να του τις εκφράσεις, φυσικά!

Αν σκέφτεσαι ότι μια σχέση είναι αυτό που χρειάζεσαι, ενδεχομένως, να μην βλέπεις ξεκάθαρα τις ανάγκες σου. Στόχος είναι μια υγιής σχέση που θα σε γεμίσει συναισθηματικά και δεν θα σε ταλαιπωρήσει. Να θυμάσαι οτι μια καλή σχέση σε πάει μπροστά και φέρνει στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αν έχεις συναντήσει τα παρακάτω σημάδια σε εκείνον, τότε πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι έτοιμος για σχέση 

Έχει χωρίσει πρόσφατα: Αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες που προσπαθεί να καλύψει μεσα απο την περιπέτεια του μαζί σου. Μια υγιής σχέση πρέπει να απαρτίζεται απο δύο άτομα που δεν έχουν απωθημένα με κάποιον πρώην σύντροφο, αλλά θέλουν απο κοινού να συνυπάρχουν και να χτίσουν το “Εμείς”. 

Θέλει να σε αλλάξει: Συχνά σου εξηγεί πως θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του και συνειδητοποιείς πως δεν ταιριάζεις στο “σχεδιάγραμμα” του. Δεν οφείλεις να γίνεις κάποια άλλη, αλλά να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν για αυτό που είσαι. Δείχνει μια εγωιστική στάση απέναντι σου και δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, τουλάχιστον.  

Αποφεύγει συζητήσεις για εσάς: Συνήθως, βλέπεις οτι προτιμά να συζητάει για εκείνον αλλά και για ουδέτερα θέματα. Ποτέ όμως για έσας. Για το πως αισθάνεται μαζί σου, για το πως βλέπει το μέλλον σας και δεν σου προτείνει να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Αυτό δείχνει πως δεν θέλει να επενδύσει σε μια σχέση.

Σου δημιουργει συναισθηματική ανασφάλεια: Είναι αυτό που αναλύσαμε και στην αρχή του άρθρου. Σε γεμίζει αμφιβολίες και δεν καλύπτει το συναισθηματικό σου κενό. Αυτό δηλαδη που θες να αναπτυχθεί μέσα απο μια ερωτική σχέση.  

Φλερτάρει με άλλες: Αν το έχει κάνει και μπροστά σου είναι ξακάθαρο πως δεν αρκείται σε έναν μόλις άνθρωπο και θέλει να αναζητά την επιβεβαίωση του φλερτ απο πολλές για να νιώσει πως αρέσει στον γυναικείο πληθυσμό. Ακόμα και αν έχεις υποψίες οτι μιλάει με άλλες ισχύουν τα παραπάνω. Απλως, στην περίπτωση που έχει γίνει με εσένα παρούσα, δεν τον ενδιαφέρει η αντίδραση σου.  

Νεότερα Άρθρα

4 πεποιθήσεις που πρέπει να έχετε για να προσελκύσετε την «αληθινή αγάπη»

HerNews ka

Μήπως ο σύντροφος σου δεν σε σέβεται; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Δεν συμπαθείς τους φίλους του; Τρόποι για να κρατήσεις τις ισορροπίες

HerNews ka