HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor-spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Γεμάτο εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο και ιδιαίτερα το συμβούλιο του νησιού του Survivor. Με αγωνία αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στο οποίο θα ανακοινωθεί και η αποχώρηση της εβδομάδας. 

Χθές είδαμε την Μπλε ομάδα να χάνει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι οι παίκτες αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι μπλε υποστήριξαν οτι θα βγάλουν υποψήφιο τον χειρότερο αγωνιστικά για το καλό της ομάδας. Όπως ανακοινώθηκε απο τον Γιώργο Λιανό ο παίκτης που τέθηκε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα Κεφαλά. Εκτός απο εκείνη, όμως ο Γιώργος Κόρομι, που κέρδισε την ατομική ασυλία, κλήθηκε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του για να βγει στον τάκο και το όνομα αυτού ήταν του Κώστα Παπαδόπουλου. Απο την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος υπέδειξε τον Αλέξη Παππά!

Οι υποψήφιοι, επομένως, προς αποχώρηση από το αποψινό Survivor είναι οι: Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς. Ποιος όμως θα φύγει απο τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην πατρίδα; 

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός μίλησε στο ραδιόφωνο και δήλωσε στην αρχή τα εξής: «Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει». 

Στην συνέχεια, όμως, ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη, διότι ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό». Αργότερα είπε μεταξύ άλλων πως «Έφυγε με καντήλια, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15».

Ποιος επρόκειτο να αποχωρήσει σήμερα από το Survivor;

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούστηκαν στο “Πρωινό” στον Αντ1, από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Φαίη Σκορδά, απόψε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης η Χριστίνα Κεφαλά. Τα Spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από εχθές συμφωνούν με την πρόβλεψη αυτή.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και μια επιφύλαξη για κάθε spoiler και αναμένουμε με πολλή αγωνία το αποψινό επεισοδίο του ΣΚΑΙ.

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας»

Her News

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι»

HerNews ka

Ελένη Τσολάκη: «Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν & έχουν συμφιλιωθεί με αυτό»

HerNews ka