HerNews.gr
Social News

Úrsula Corberó: H φωτογραφία από τα γυρίσματα του “La Casa de Papel”

Όπως σας έχουμε ενημερώσει τα γυρίσματα του “La Casa de Papel” έχουν ήδη ξεκινήσει και δες ΕΔΩ πότε θα κυκλοφορήσει η τελαυταία σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix. H ηθοποιός, Úrsula Corberó και κατα τον παρελθόν μας έχει μαρτυρήσει μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και τα like πέφτουν βροχή, αφού οι πιστοί fun αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του νέου κύκλου. 

Η Úrsula Corberó πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με τον συμπρωταγωνιστή της, Miguel Herran, aka Ρίο, που υποδύονται και το ζευγάρι κατά καιρούς. Οι δυο τους ποζάρουν στο φακό με τις πολυφορεμένες κόκκινες στολές τους ενώ κρατάνε μερικά περίεργα όπλα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα ήταν αστείο.

Ακόμα πιο πρόσφατα η Úrsula Corberó ανάρτησε μια τρυφερή και γλυκιά παρέα με την συνεργάτη της Άλμπα Φλόρες, γνωστή ως”Ναϊρόμπι” και στην μέση τις χωρίζει ένα κατσικάκι.

Πριν λίγες ώρες, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να ποστάρει μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια με την κλασική της στολή, κρατώντας στο χέρι της ένα οπλοπολυβόλο. Τα εκρηκτικά, επίσης, είναι τυλιγμένα στο σώμα της και ίδια κυκλοφορεί και οπλοφορεί… Αυτό που σίγουρα κατάφερε είναι να μας κάνει να ανυπομονούμε όλο και περισσότερο για την κυκλοφορία του “La Casa de Papel”. 

Η Úrsula Corberó, λοιπόν, ποζάρει παρέα με τα όπλα της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix και ξεχυλίζει απο δυναμικότητα. Όλοι έχουμε αποτυπωμένη την Τόκιο του “La Casa de Papel” στο μυαλό μας ως βασική πρωταγωνίστρια. Τόσο η  εξωτερική της εμφάνιση, όσο και ο εκκεντρικός της ρόλος, που της ταιριάζει άψογα, δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Επομένως, η ανάρτηση της αποδυκνύει όλα τα παραπάνω. 

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της σε ιδιωτικό τζετ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Γενέθλια για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο Πάνος Βλάχος της έφερε τούρτα

Her News

Με αφορμή τα γενέθλιά του ο Γ. Μπαμπινιώτης απαντά: Θεοφάνια ή Θεοφάνεια;

Her News