HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)
Με το Xείρωνα να σας βοηθά να γιατρέψατε τις πληγές του παρελθόντος
και να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα είναι μια καλή ευκαιρία να φλερτάρετε και αρχίσετε να ατενίζετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με συνεργασίες που θα σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη και με ένα τρόπο θα αισθανθείτε πιο ασφαλής.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ιδιαίτερα του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ μετά από πολλές πιέσεις και περιορισμούς. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα θελήσετε να περάσετε όμορφα. Ενώ, συγχρόνως θα δώσετε περισσότερη βαρύτητα στα εργασιακά σας και τη καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21 Ιούν)
Ένας καινούριος έρωτας ένα νέο φλέρτ θα σας απασχολήσει και για κάποιο λόγο που μόνο εσείς ξέρετε θα το κρατήσετε μακριά από τη κοινή θέα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια θέματα με τα παιδιά σας που δεν θέλετε να τα κοινοποιήσετε.
Η υπερένταση και το άγχος αρχίζει να υποχωρεί ιδιαίτερα για το 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν-22 Ιούλ)
Οι στόχοι και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται και σίγουρα κάπου εκεί γύρω σας υπάρχουν φίλοι που σας βοηθούν και η χαρά σας είναι απερίγραπτη.Έχετε αρχίσει να ηρεμείτε μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς δεν βρίσκατε ηρεμία ούτε στον ύπνο σας. Αρκετοί είστε αυτοί που παίρνετε οικονομικές απολαβές από την εργασία σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιούλ-23 Αυγ)
Εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ έχετε αρχίσει να ηρεμείτε σιγά σιγά από τις ευθύνες και υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει το τελευταίο διάστημα. Έχει έρθει η ώρα να επενδύσετε στη καριέρα σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολλές επικοινωνίες όπως και κάποια συνεργασία με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον σας. Συγχρόνως εξακολουθεί να υπάρχει εύνοια από φίλους και ομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)
Σας απασχολεί έντονα ότι έχει να κάνει με εξωτερικό τα σενάρια είναι τα εξής (ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό;επενδύσεις που έχετε κάνει στο εξωτερικό). Το σίγουρο είναι ότι η σταθεροτητά σας και η συναισθηματική σας ασφάλεια εξαρτάται πολύ από αυτό. Όσοι από εσάς ασχολείστε με τα social media θα υπάρχει εύνοια.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)
Εύνοια θα υπάρχει από οικονομικές απολαβές που έχουν να κάνουν με συνεργασίες σας με άλλους ,δεν αποκλείεται να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τράπεζες και δημόσια ταμεία. Εξακολουθούν να σας απασχολούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και να παίρνετε χαρές από τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)
Εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ έχετε αρχίσει να ηρεμείτε από τη κριτική και τις πιέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον που τόσο σας είχε ταλαιπωρήσει.
Αρκετοί από εσάς θα μιλήσετε και θα πείτε τα εσώψυχα σας σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν έτσι ώστε να τα βγάλετε από μέσα σας και να νιώσετε καλύτερα.Ο Δίας εξακολουθεί να σας πριμοδοτεί και να σας ευνοεί σε θέματα ακινήτων και οικογενείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)
Θα υπάρξει εύνοια από φίλους σε ότι έχει να κάνει με την εργασία και τη καθημερινότητά σας πολύ πιθανόν να τρέξουν όλοι να σας συμπαρασταθούν σε μια δυσκολία και αυτό θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.Εξακολουθεί να υπάρχει μια νευρικότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό να σας κουράζει αλλά κρατήστε χαμηλούς τόνους.Εύνοια σε συμβόλαια και βοήθεια από τα αδέλφια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)
Ένας έρωτας αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα που θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα. Θα αρχίσετε να ονειρεύεστε. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινοτητάς σας. Δεν αποκλείεται ένα επαγγελματικό σας δημιούργημα σας να πάει καλά και να έχετε οικονομικές απολαβές από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν-19 Φεβ)
Αρκετοί από εσάς ασχολείστε με την ακίνητη περιουσία σας και προσπαθείτε να διευθέτησε θέματα οικογενειακά. Ο περιορισμός στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ιδιαίτερα του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ έχει αρχίσει να υποχωρεί και συγχρόνως δεν είναι λίγοι αυτοί που δέχεστε μεγάλη εύνοια σε συνεργασίες και δικαστικές υποθέσεις.Εκμεταλλευτείτε όσοι είστε μόνοι τις ερωτικές προσφορές που σας γίνονται.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20Μαρ)
Με τα οικονομικά σας σε πρώτο πλάνο προσπαθείτε να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση σας για να αισθάνεστε πιο ασφαλής. Αρκετοί από εσάς θα έχετε άφθονες επικοινωνίες όπως και κοντινές μετακινήσεις για να διευθετήσετε οικονομικές εκρεμότητες με τράπεζες και δημόσια ταμεία. Καλό θα ήταν να μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να μην πείτε λέξεις που τα το μετανιώσετε αργότερα.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Αφροδίτη στους ΙΧΘΥΕΣ: Η συμβουλή της ημέρας απο την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

Her News