HerNews.gr
Μόδα

Τατουάζ: Υπέροχες ιδέες και σχέδια για την προσωπικότητα σου

Δεν έχει σημασία αν αυτό είναι το πρώτο ή το δέκατο τατουάζ που κάνεις. Ένα διακριτικό και minimal τατουάζ, ή ένα quote, ένα όμορφο σχέδιο είναι πάντα μια καλή επιλογή. Θα δώσει στην εμφάνιση σου περισσότερη προσωπικότητα, και θα περιγράφει την δική του μοναδική ιστορία..
Αν σκέφτεσαι να κάνεις tattoo και δεν μπορείς να αποφασίσεις το σχέδιο που θα ήθελες να σε συνοδέψει για πάντα, εμείς σου βρήκαμε κάποιες όμορφες και διακριτικές ιδέες.
Για να συνηθίσεις στην ιδέα ότι θα έχεις τατουάζ, είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα μικρό σε μέγεθος σχέδιο, το οποίο αν θες αργότερα μπορείς να το εμπλουτίσεις, είτε με κάποιο χρώμα είτε συνδυάζοντας το με κάποιες λέξεις ή σχέδια.
Τα τατουάζ είναι μορφή τέχνης και μορφή έκφρασης!
Όποιο tattoo κι αν επιλέξεις να «χτυπήσεις» στο σώμα σου , θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί αρκετά, ώστε να κάνεις κάτι που να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου και όχι κάτι το οποίο θα το βαρεθείς στην πορεία.
Να θυμάσαι ότι τα τατουάζ μένουν για πάντα στο κορμί μας, οπότε ότι επιλέξεις θα το έχεις πάνω σου μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.
Ιδέες για να βρεις το κατάλληλο tattoo για σένα
Ένα θετικό που έχουν τα μικρά tattoo, είναι ότι μπορείς να τα κάνεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου μπορείς να φανταστείς, είτε προτιμάς να μπορούν να το βλέπουν όλοι, είτε θέλεις να είναι κάτι πιο personal, το οποίο θα γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι ότι διακοσμεί κάποιο σημείο του κορμιού σου.
Ιδίως αν η δεν θέλεις να φαίνεται το tattoo στη δουλειά σου, διάλεξε ένα σημείο του σώματος σου που να καλύπτεται από ρούχα.
Αν πάλι έχεις στο μυαλό σου την εικόνα που θέλεις να κάνεις τατουάζ, μπορείς να ζητήσεις από τον tattoo artist σου να σου βγάλει το σχέδιο. Αν θέλεις ένα διακριτικό σημείο, το κάτω μέρος των ποδιών ή πίσω από το αυτί, ένα minimal ή γεωμετρικό σχέδιο θα ταιριάζει πολύ.

Τα minimal tattoo γίνονται ολοένα και πιο αγαπητά, γιατί είναι μυστήρια αλλά και πολύ κομψά.
Τα tattoo letters με αρχικά γράμματα, λέξεις ή φράσεις επιλέγονται συνήθως στα πλευρά, κάτω από τα μπράτσα, στο εσωτερικό των δαχτύλων, ανάμεσα και στο πόδι- πλάι από κουντεπιέ και στην πλάτη.
Ο γραφικός χαρακτήρας που προτιμάται είναι ο καλλιγραφικός, για να δίνει ένα προσωπικό και βαθύ νόημα. Ένα ιδιαίτερο σημείο όπως οι μηροί ή χαμηλά στην κοιλία οι πιο τολμηρές επιλογές για να βγάλεις την σέξι σου πλευρά.

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Puffy Sleeves: Χαρίστε ένα μικρό ρομαντικό touch στο look σας!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Μπορεί να φορέσει τα πάντα και αυτή είναι η απόδειξη

HerNews ka