HerNews.gr
Social News

Οι αξύριστες μασχάλες της κόρης της Μαντόνα έγιναν θέμα συζήτησης

Πέρα απο την ακριβέστατη ομοιότητα μεταξύ Μαντόνα και της κόρης της, Λούρδη, οι δυο τους δείχνουν να μοιάζουν και σε άλλα θέματα καθως δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και μας αποκαλύπτουν πως και η μάνα αλλά και η κόρη συχνά επιλέγουν να μην ξυρίζουν τις μασχάλες τους….Και δικαίωμα τους! Με αυτό, όμως, επέλεξαν να ασχοληθούν πολλοί κάτω απο την αναρτημένη φωτογραφία στο προφίλ της πασίγνωστης σταρ. 

Η Μαντόνα, λοιπόν, επέλεξε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της μια τρυφερή selfie με την 24χρονη κόρη της, Λούρδη. Ενώ, ακολούθησε και ένα πολύ τρυφερό μύνημα απο κάτω: «Λες και τα κομμάτια της καρδιά σου μαζεύονται γύρω σου». 

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Παρά το όμορφο μύνημα στην λεζάντα της διάσημης ποπ τραγουδίστριας και την γλυκιά αυτή στιγμή μεταξύ μητέρας και κόρης η συζήτηση στάθηκε σε άλλο θέμα. Και ποιο είναι αυτό; Οι αξύριστες μασχάλες της Λούρδη προκάλεσαν πολλά σχόλια στα social media

Πολλοί διαδικτυακοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά κάτω απο την φωτογραφία στο προφίλ της Μαντόνα,υποστηρίζοντας λέγοντας πως θα έπρεπε να ξυρίσει αμέσως τις μασχάλες της αλλά και υπήρχαν και εκείνοι που θέλησαν να πουν πως στο έτος του 2021, κανείς δεν θα έπρεπε να έχει γνώμη πάνω σε αυτό το θέμα και πως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θέλει να κάνει με τον εαυτό της και το σώμα της. «Αλήθεια τώρα; Μια πανέμορφη φωτογραφία μητέρας και κόρης και το μόνο που έχετε να σχολιάσετε είναι οι αξύριστες μασχάλες; Ελάτε τώρα…» σχολίασε κάποιος.

«Μα τόσο μίσος επειδή δεν ξυρίζεται; Εμείς δεν λέμε στους άνδρες να ξυρίζουν τα πόδια ή τα χέρια τους. Αλλά εμείς πρέπει να το κάνουμε;» ισχυρίστηκε μία άλλη χρήστης. «Ως CEO μιας εταιρείας κεριού, η επιχείρησή μου είναι η αφαίρεση τριχών. Όμως, ως γυναίκα, υποστηρίζω την επιλογή κάποιος να κάνει ό,τι την κάνει να νιώθει δυνατή, όμορφη και ελεύθερη. Αυτές είναι δύο ισχυρές γυναίκες και επικροτώ αυτή την εικόνα. Όλες οι γυναίκες που προσβάλουν μια γυναίκα, θα έπρεπε να νιώθουν οι ίδιες προσβολή. Και όλοι οι άνδρες που σχολιάζετε, ωριμάστε επιτέλους» υποστήριξε κάποια άλλη στο προφίλ της Μαντόνα.

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο”

HerNewskl

Ίλον Μασκ: ”Η Tesla είναι 24/7 στο μυαλό μου ενώ το Twitter κατέχει το 5% του χρόνου μου”

Her News

Κιάρα Φεράνι: Στόλισε το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Instagram την αποθέωσε

Her News