HerNews.gr
Παιδί

Τα πρώτα δημιουργικά και έξυπνα παιχνίδια του μωρού σας στο PaidiStore

Τα πρώτα παιχνίδια των παιδιών είναι τα πιο σημαντικά. Χρήζουν απαραίτητης προσοχής μιας και το παιδί αλληλεπιδρά, μαθαίνει βιώνεις τις πρώτες του εμπειρίες μέσω παιχνιδιού.

Αυτό που συμβουλεύουν οι περισσότεροι παιδοψυχολόγοι, τόσο μέσω των βιβλίων, όσο και μέσω επισκέψεων και συζήτησης μαζί τους, είναι η παροχή στα παιδιά παιχνιδιών που να εγείρουν τη φαντασία και να τους δίνουν κίνητρο και κάτι νέο να εξερευνήσουν. Τα στεγανά παιχνίδια δεν υπάρχουν πια ως πρώτη επιλογή.

Το να παίζουν με σκέτες πάνινες κούκλες ή μαλακά αυτοκινητάκια (αντίστοιχα των βρεφικών ηλικιών τους), ανήκουν σε πεποιθήσεις και αγορές του παρελθόντος. Φυσικά δίνονται ως παιχνίδια, όμως, απ’ τη στιγμή που υπάρχει εξέλιξη στον κόσμο των παιχνιδιών, ο κόσμος προτιμά να εξελίσσει από βρεφική ηλικία και τις ικανότητες του παιδιού.

Προτάσεις παιχνιδιών και που να τις βρείτε

Δημιουργικές και έξυπνες προτάσεις, με άνεση κόστους και ευκολία στην χρήση για άμεση αντίληψη από το παιδί, θα βρείτε στο PaidiStore

Γιατί;

Γνωρίζετε το Λάμα – μαξιλαράκι δραστηριοτήτων; Την Βίδρα με κίνηση αναπνοής και ήχου; Αν όχι, τότε είναι ιδανική ευκαιρία να τ’ ανακαλύψετε. Αν πάλι τα γνωρίζετε, η απόκτησή τους θ’ ανταμείψει σε δημιουργία, γνώση και αντίληψη το μωράκι σας.

Αφενός στο μαξιλαράκι δραστηριοτήτων θα μπορέσει να ελιχθεί μέσω κινήσεων και αισθήσεων. Το ζωάκι στηρίζει το μωρό σας όταν είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα καθώς, σηκώνει το κεφάλι του για να σπρώξει, ενδυναμώνοντας τον αυχένα και τους μύες του κορμού. Ο καθρέφτης απ’ την άλλη βοηθά το μωρό να ανακαλύψει τον εαυτό του, καθώς καταλαβαίνει ότι αυτό το γλυκό προσωπάκι που βλέπει είναι το δικό του.

Πηγαίνοντας στα υπόλοιπα παιχνίδια και συγκεκριμένα στη Βίδρα, ανακαλύπτουν τον κόσμο της αναπνοής, του ήχου και του φωτός. Η απαλή κοιλιά του κινείται πάνω-κάτω σε μια ρυθμική κίνηση που μιμείται την αναπνοή ώστε, να ηρεμεί το μωρό σας φυσικά, μαζί με 30 λεπτά χαλαρωτικής μουσικής, ήχων και απαλού φωτισμού. Με τη γλυκιά του φατσούλα, τη μαλακή υφή του και τη σατέν ουρά του, το Soothe ‘n Snuggle Otter είναι ο ιδανικός φίλος για τον ύπνο του μωρού σας.

Αυτές είναι μόνο δυο από τις αμέτρητες, έξυπνες και δημιουργικές επιλογές που μπορείτε ν’ ανακαλύψετε σε παιχνίδια για το παιδί σας και να το αφήσετε να δράσει να αλληλεπιδράσει και να ψυχαγωγηθεί.

Περισσότερες επιλογές, με ένα κλικ στο PaidiStore.

Νεότερα Άρθρα

Η πρώτη επίσκεψη στο νεογέννητο

Her News

«Δεν είναι κακό να κλαις» – Ένα βιβλίο με μήνυμα για τα παιδιά

Her News

Υγιεινή ύπνου για παιδιά: Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται αρκετά

HerNews ka