HerNews.gr
Social News

Snik: “Δεν έχω χωρίσει, κορίτσια!”

O Snik επέλεξε να απαντήσει στις κακές φήμες που έχουν βγει στη φόρα τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον χωρισμό του τραγουδιστή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα με ένα Insta Story έδωσε ένα τέλος από την πλευρά του ο Snik. Δες ΕΔΩ τις φήμες περί χωρισμού του εν λόγω ζευγαριού. 

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες ξεκίνησαν απο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε την Παρασκευή (9/4) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συγκεκριμένα απο την Νάνσυ Παραδεισανού και έκανε λόγο για σύννεφα στην σχέση τους και πως το μοντέλο και παρουσιάστρια ψάχνει ήδη σπίτι για να μετακομίσει μόνη της.

Ωστόσο, η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ώρες μετά, ξεκίνησε την εκπομπή της με έναν επικό και χιουμοριστικό τρόπο έτσι ώστε να χλευάσει τις φήμες. Βέβαια δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Δες ΕΔΩ το μοναδικό απόσπασμα απο το Pop up. 

Εχθές, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής (11/4), ο Snik ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει και στη συνέχεια να διαψεύσει τα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες καθώς όπως είπε ο ίδιος του έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα ώστε να μάθουν αν ισχύει ο χωρισμός του. Έκανε, επομένως,  ένα Insta Story στο οποίο ανέφερε, στα αγγλικά, πως δεν είναι μόνος του «By the way, don’t break my balls,  i’m not single».

Έτσι, με αυτές τους τις δράσεις, μάλλον και οι δυο βάζουν ένα τέλος στις φήμες περί χωρισμού και ακυρώνουν το ρεπορτάζ που στάθηκε ο λόγος για να τους ρωτούν όλοι εμμονικά αν είναι ακόμα μαζί! 

Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί και ζουν στο ίδιο σπίττι έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και να απολαμβάνουν την ζωή τους απο κοινού. 

Ακόμα, έδωσε και μερικές απαντήσεις μέσω live μετάδοσης. Ο Snik αποκάλυψε ότι του στέλνουν μήνυμα πολλά κορίτσια και ο ίδιος τις αποτελείωσε, λέγοντας ότι: “Δεν έχω χωρίσει κορίτσια…Άμα έρθει κάποια στιγμή η ώρα να χωρίσω θα σας κάνω Text πρώτες..όσες μου στείλατε. 

Στο τέλος ο Snik πρόσθεσε: Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάννα είναι η κατάλληλη μαμα”. 

Νεότερα Άρθρα

Ζόζεφιν: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: “Καμία δίαιτα. Κάνω απλά σωστή και ισορροπημένη διατροφή”

HerNewskl

Ζήνα Κουτσελίνη: Η κριτική στη Μαλέσκου & η συγνώμη που περιμένει από τη Σπυροπούλου

Her News b