HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Survivor: Αποχώρηση-σοκ απο τον Άγιο Δομίνικο

Ποιος παίκτης είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει σήμερα τους συμπαίκτες του και θα μαζέψει τα πράγματα του για την Ελλάδα; Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor! 

Θα είναι άραγε άντρας ή γυναίκα ο παίκτης  με τις λιγότερες θετικές ψήφους απο τον κόσμο; Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για άτομο που κάνει παρέα με τον Αλέξη Παππά. Επομένως, είτε ο Τριαντάφυλλος είτε η Ελευθερία Ελευθερίου θα αποχωρήσουν απο το Survivor.

Θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι είναι και αυτή την εβδομάδα τέσσερις, καθώς οι 2 ασυλίες δεν νικήθηκαν απο μια ομάδα. Η κόκκινη ομάδα με την ψήφο τους ανέδειξαν για ακόμη μια φορά (7η συνεχόμενη) τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που κέρδισε την ατομική ασυλία έβγαλε στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου. Από την άλλη πλευρά, η μπλε ομάδα ψήφισε για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο! Μαζί του προστέθηκε και ο Παύλος Γαλακτερός μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη που φορούσε το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Αλλωστε, στην μπλε ομάδα υποψήφιοι μπορεί να βγαίνουν μόνο άντρες πλέον εξαιτίας του κανόνα των δύο. Αυτό σημαίνει ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Κάθε φορά που προβάλλεται επεισόδιο του Survivor, κυκλοφορούν τα ανάλογα spoilers λίγες ώρες πριν το παρακολουθήσουμε ζωντανά στις οθόνες μας. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα απο την εκπομπή “Πρωινό” ανέφερε ότι σήμερα θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, μία εξέλιξη-αποκάλυψη καθώς κανείς δεν περιμένει ότι η τραγουδίστρια δεν θα υποστηριχθεί από το κοινό της. 

Η ίδια πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει καλή αγωνιστική εικόνα στους στίβους μάχης και αυτό είναι κάτι προφανές! Ακόμα και εκείνη στο χθεσινό επεισόδιο μετά την ήττα της ξέσπασε με νεύρα χτυπώντας τον πάγκο της ομάδας της. 

Αν αυτό όντως το δούμε να γίνεται στο σημερινό επεισόδιο του Survivor τότε ο Αλέξης Παππάς θα χάσει έναν σημαντικό σύμμαχο του και η ανατροπή είναι δεδομένη! 

Νεότερα Άρθρα

Sky rojo: Έρχεται και η 2η σεζόν!!

Her News

Όσκαρ 2022: Oι υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο

Her News

«Γ@Μ@ΤΗ ΣΤΑ 40» – Έφτασες στα 40 και νιώθεις παγιδευμένη; Αυτό το βιβλίο είναι για εσένα!

Her News