HerNews.gr
BRIDE NEWS

Τα πιο όμορφα νυφικά του Pinterest

Το νυφικό είναι σίγουρα το πρώτο μέλημα της γυναίκας όταν φτάνει η τελετή του γάμου στη ζωή της. Συνήθως, η νύφη επισκέπτεται διάφορα atelie μόδας για να δει μαζί με τις φίλες και τους συγγενείς της πολλά νυφικά και μετέπειτα να βρει το ιδανικό για την ίδια. 

Η ποικιλία στην αγορά είναι πληθώρα και με την δύναμη της τεχνολογίας μπορούμε πλέον να εμπνευστούμε το σχέδιο που θα θέλαμε ώστε να μη χαθούμε μπροστά στα χιλιάδες νυφικά που θα μας προτείνουν. 

Σημασία έχει να ταιριάζει στο σώμα μας, στον χαρακτήρα μας αλλά και στην τελετή που έχουμε οραγνώσει. Για παράδειγμα, ένα boho νυφικό θα ήταν άψογο για έναν καλοκαιρινό γάμο κοντά στην παραλία! 

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας του γάμου. Έτσι, πρέπει ναι μεν να αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτό αλλά να νιώθει και πιο όμορφη από ποτέ! 

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γυναίκες ονειρευόμαστε το νυφικό μας φόρεμα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα παπούτσια..Όλα! Για αυτό παρακάτω έχουμε συλλέξει τα πιο εντυπωσιακά νυφικά για κάθε στιλ! Απολαύστε τα και εμπενευστείτε από αυτά! 

Το απλό νυφικό 

Η απλότητα κρύβει μια πολυτέλεια που εντυπωσιάζει τα πλήθη και γεννά σιγουριά! Δεν χρειάζεται το νυφικό σας να είναι φαντασμαγορικό για να λάμψετε μέσα σε αυτό, αλλά να είναι κομψό και μοδάτο, όπως και το παραπάνω.

Το “two pieces” νυφικό 

Το λεγόμενο two pieces νυφικό είναι είτε 2 κομμάτια κυριολεκτικά, είτε είναι μόνο στην οψη. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του! Σκίσιμο στο πόδι  και βαθύ ντεκολτε…Σίγουρα προορίζεται για πιο τολμηρές νύφες! 

Το ανάφλυφο νυφικό 

Το παραπάνω φόρεμα έχει ένα ύφασμα με ανάγλυφα σχέδια και αυτή η λεπτομέρεια είναι αρκετή για να φέρει όλα τα φώτα πάνω σε εκείνη που θα το φορέσει! 

Το ρομαντικό νυφικό

Ένα από τα πιο αγαπημένα νυφικά που κυκλοφορούν! Μανίκια εντυπωσιακά με διαφάνεια, δαντέλα καλής ποιότητας, υπόλευκο χρώμα και ένας ενσωματομένος κορσές με ανάγλυφα σχέδια για να αναδείξει τη μέση κάθε σώματος. Απλά μοναδικό! 

Το πριγκιπικό νυφικό 

Για αυτό το φόρεμα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είναι το κλασικό νυφικό της πριγκίπισσας. Στενό στο σώμα και ανοιχτό πρός τα κάτω, μεγάλη ουρά και πολύς όγκος! 

Νεότερα Άρθρα

Στέφανα γάμου: Ο συμβολισμός τους και τι να διαλέξεις για τον γάμο σου

Her News

Jennifer Lopez: 8 από τα πιο ονειρικά νυφικά που έχει φορέσει σε ταινίες!

HerNews ka

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας!

Her News