HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Οριστικός ο χωρισμός τους!

Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να δώσουν ένα οριστικό τέλος στην σχέση τους.

Μάλιστα το πρώην ζευγάρι προέβη σε κοινή και επίσημη ανακοίνωση για τον ζωρισμό τους και ανέφεραν τα εξής: «Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και στα έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και για τα παιδιά του άλλου. Ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», είπαν στην αμερικανική εκπομπή “TODAY”. 

Οι φήμες περί τέλος της σχέσης της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο. 

Είχαν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφαίρονταν σε χωρισμό από τον Μάρτιο, ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο, καθώς οι ίδιοι το αμφισβητούσαν. Η Jennifer Lopez είναι στη Δομινικανή Δημοκρατία για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας, ενώ ο Rodriguez βρίσκεται στο Μαϊάμι για λόγους εργασίας. Ίσως η απόσταση να μην βοήθησε το ζευγάρι ώστε να ξεπεράσει τα πρώτα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους. 

H απόφαση είναι πλέον τελική και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Πριν μία εβδομάδα, η JLo είχε κοινοποιήσει μια σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram από την νέα της ταινία «Shotgun Wedding» με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να λείπει απο πάνω της! 

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019, μετά από δύο χρόνια σχέσης, ενώ το 2018, η τραγουδίστρια είχε πει σε συνέντευξή της για τον Rodriguez: «Έφερε κάτι στη ζωή μου που δεν είχα ποτέ πριν, το οποίο είναι μια άνευ όρων υποστήριξη και αγάπη, κάτι που ταιριάζει με δίδυμες ψυχές».

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

HerNews ka

Rihanna: Έρχεται ντοκιμαντέρ με τη ζωή της σε συνεργασία με την Apple TV!

HerNewskl