HerNews.gr
Beauty

Πλεξούδες: Τα ωραιότερα χτενίσματα του Instagram

Υπάρχουν πλεξούδες που ξεχωρίζουν, κομψές και εκθαμβωτικές, οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο! Το instagram έχει πάρει φωτιά με video από υπέροχα χτενίσματα με πλεξούδες που εντυπωσιάζουν.

Κάποιες είναι εύκολο να τις κάνεις μόνη σου, χωρίς να χρειάζεται να πας κομμωτήριο. Κάποιες άλλες απαιτούν επαγγελματικό χέρι, όμως όλες είναι μοναδικές, είναι ένα χτένισμα που κρατάει παραπάνω από μια ημέρα (αν προσέξεις λιγάκι στον ύπνο φυσικά) και σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση όπου κι αν πας!

Το χτένισμα με πλεξούδα είναι must για κάθε περίσταση, είτε μιλάμε για μια βόλτα στην παραλία, είτε για μια επίσημη εμφάνιση σου όπως είναι ένας γάμος.
Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα χτενίσματα, ασχέτως αν τα μαλλιά σου είναι μακριά ή έχουν μεσαίο μήκος, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό και νεανικό αποτέλεσμα.

Ολλανδικές ή γαλλικές περίτεχνες πλεξούδες, με λουλούδια ή χωρίς , για κοντά ή μακριά μαλλιά, περίπλοκες με όγκο, όλα τα μαλλιά πάνω ή συνδυασμός από πλεξούδες με μπούκλες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δημιουργώντας αυτά τα περίτεχνα χτενίσματα με πλεξούδες, σίγουρα θα θυμίζεις μοντέλο εξωτερικού και είναι μια τέλεια επιλογή για γάμο ,είτε είσαι καλεσμένη, είτε η ίδια η νύφη..

Νεότερα Άρθρα

Επιδερμίδα: 4 βήματα για ξεκούραστη όψη το πρωί

Her News b

Selena Gomez – MTV VMAs: Υιοθέτησε πιο soft glam μανικιούρ της βραδιάς

HerNewskl

Νάντια Μπουλέ: H νέα απόχρωση στα μαλλιά της είναι η επιτομή της κομψότητας!

HerNewskl