HerNews.gr
DECORNEWS

Σύγχρονη Μεσαιωνική Διακόσμηση: Εμπρός, πίσω!

Έχουμε ανακαλύψει και απαριθμήσει ποικίλες διακοσμητικές τάσεις, συνδυασμούς τάσεων, πάντρεμα διαφορετικών κουλτούρων και ασυνήθιστες αισθητικές. Για τη μεσαιωνική διακόσμηση παρόλα αυτά δεν έχουμε μιλήσει.

Πως ήρθε στο προσκήνιο; Είναι ένα είδος που αν δεν το αναγνωρίσεις από μερικά χαρακτηριστικά του, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς ότι το έχεις δημιουργήσει. Μπορεί επίσης να το επιθυμείς αλλά να μη ξέρεις πως να το εγκαταστήσεις. Η μεσαιωνική διακόσμηση, βγάζει κάτι το συμπαγές, το ενεργητικό και το καθαρό σε ύφος και ενέργεια.

Η δημιουργία της πραγματοποιείται ως εξής

Έντονα χρώματα που αναβλύζουν ζωντάνια και μεσαιωνικό στυλ σε συνδυασμό με φυσικά που φέρνουν ζεστασιά. Για παράδειγμα μουσταρδί με γκρι ή καφέ και λαδί. Αυτό που αποτελεί statement στην παλέτα είναι το σκούρο καφέ που συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα.

Επιβλητικά έπιπλα που χαρακτηρίζονται από την πρακτικότητα και τον σχεδιασμό τους. Ίσως κάποιοι να τα χαρακτηρίζουν ως ‘’βαριά έπιπλα’’, όμως αν ξέρεις πως και που να τα διακοσμήσεις, φέρνουν άρτιο αποτέλεσμα. Αποτελούν μάλιστα από μόνας τους ένα έργο τέχνης.

Δες περισσότερα ΕΔΩ. 

Νεότερα Άρθρα

Μικροσκοπικό σπίτι χαρίζει απλόχερα στυλ και εργονομία

Her News b

Πώς να καθαρίσετε και να φροντίσετε τις πετσέτες θαλάσσης

HerNews ka

Πως να συνδυάσετε παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία στη διακόσμηση της κουζίνας σας

HerNews ka