HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Φελίσια Λαπάτη δηλώνει καλύτερα από ποτέ & αποκαλεί τον εαυτό της «παλτό» στο Survivor

H Φελίσια Λαπάτη μιλά αποκλειστικά στο HerNews και στην Σοφία Λεούση. Η ίδια  διανύει την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή, αγαπάει το ραδιόφωνο μέρα με τη μέρα και αποκαλύπτει ότι η μικρή διαμονή της στο Survivor την έριξε ψυχολογικά. Φέτος την συναντάμε στις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και καθημερινά στον Sfera 102,2 στην εκπομπή #σεξιme9 παρέα με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. 

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου «cool mom» ;

Περήφανα δηλώνω πως θεωρώ ότι είμαι ο ορισμός της «cool mom», με ό,τι περιλαμβάνει αυτός ο χαρακτηρισμός! 

⦁ Ποια συνεργασία σου έχει αποφέρει μεγαλύτερη δημοφιλία και ποια περισσότερη ευχαρίστηση;

Μεγαλύτερη δημοφιλία θα έλεγα πως μου απέφεραν το survivor και η εκπομπή the 2night show, καθώς είναι δύο πετυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα και η δύναμη της τηλεόρασης είναι «όμορφα τρομακτική».

 Είμαι ευγνώμων γιατί έχω υπάρξει πολύ τυχερή με τις συνεργασίες μου. Καλές συνεργασίες έχω και τώρα αλλά νομίζω πως όταν έκανα τα βιντεάκια στο netwix, γελούσα τόσο πολύ που αισθανόμουν άσχημα που πληρωνόμουν!

⦁ Η εμπειρία σου στο Survivor πίστευες ότι θα διαρκούσε παραπάνω;

Φυσικά και πίστευα ότι θα διαρκούσε παραπάνω, τι εννοείς; Ξέρεις κανένα παλτό, που να ξέρει ότι είναι παλτό, πριν μπει στο παιχνίδι κι αγωνιστεί και δει ότι είναι παλτό; Έκανα και κάνω καθημερινά γυμναστική και πίστευα πως αυτό σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και τις αντοχές μου θα ήταν αρκετά εφόδια. Αλλά αφού δεν έχω κάνει ποτέ πρωταθλητισμό και μπήκα και δυόμιση μήνες μετά, διαψεύστηκα πανηγυρικά και αυτό με έριξε ψυχολογικά.

 

Έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία και personal training, σε πολλά δημοσιεύματα σε αναφέρουν ως γυμνάστρια. Παράλληλα, έχεις συμμετάσχει σε πολλά κωμικά video αλλά και video clip και είσαι ραδιοφωνική παραγωγός σε καθημερινή απογευματινή εκπομπή στον Sfera 102,2. Ποιος κλάδος σε εκφράζει περισσότερο;

Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να κάνω ότι με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερη και δημιουργική. Το ραδιόφωνο μπήκε στη ζωή μου φέτος και μέρα με τη μέρα το χαίρομαι και το αγαπώ όλο και πιο πολύ. Έρχομαι σε επαφή με κόσμο, όντας απλώς ο εαυτός μου!

⦁ Οι σπουδές της δημοσιογραφίας σου ξεκίνησαν από την σχολή του ΑΝΤ1 Media Lab. Τώρα είσαι στις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σκέφτηκες ποτέ ότι επέστρεψες εκεί που ξεκίνησες;

Η σχολή με βοήθησε να ξεκινήσω την πρακτική μου και να κάνω κάποιες καλές γνωριμίες. Ωστόσο η ζωή τα έφερε με τον δικό της τρόπο και αλυσιδωτά η παραμικρή επιλογή μου με έχει οδηγήσει σήμερα εδώ. Οπότε ίσως και να μην έφυγα ποτέ!

⦁ Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή σου;

Δεν υπάρχουν λάθη, όλα είναι μαθήματα…

Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Αν ναι, ποιον δεν έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα;

Βάζω στόχους που θεωρώ πως θα με κάνουν πιο ευτυχισμένη. Ο μεγαλύτερος 

στόχος είναι να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο!

⦁ Το πρώτο σου βίντεο στο Youtube αφορούσε τα κιλά που είχες πριν την ενηλικίωση. Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα παιδί που δεν αισθάνεται καλά με το σώμα του;

Θα έλεγα να μην ακούει τα αρνητικά σχόλια, γιατί ακόμα κι αν αλλάξουν τα κιλά, η κακία παραμένει και βρίσκει άλλους, νέες αφορμές να σε ρίξει.

Επίσης να αγαπάει τον εαυτό του και να μην σταματήσει ποτέ να προσπαθεί, μέχρι να τον δει όπως τον οραματίζεται. Αν μου έλεγε κάποιος στα 13 μου ότι μια μέρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θέλουν συμβουλές διατροφής ή γυμναστικής από εμένα, θα γέλαγα.

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ: Πώς αρχίζεις; | Felicia - YouTube

Έχουν περάσει ποτέ τον πατέρα σου για φίλο ή και σύντροφο σου αφού είναι πολύ νέος;

Από τα 18 μου μέχρι και σήμερα που έχω τον γιο μου, δεν γίνεται άλλη δουλειά!

 

⦁ Αυτήν την περίοδο είσαι ελεύθερη στη ζωή σου; 

Αυτή τη περίοδο θα τολμήσω να πω πως είμαι καλύτερα από ποτέ! 

⦁ Αποκάλυψε μας κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος για εσένα, πέρα από τους δικούς σου ανθρώπους.

Κρυφό μου όνειρο ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός και εδώ κι ένα χρόνο έχω βγάλει από τη διατροφή μου το κρέας! 

Νεότερα Άρθρα

Ο δικηγόρος και πολιτικός Παύλος Χρηστίδης μιλά στο HerNews: “Το #ΜeToo απενοχοποίησε τις γυναίκες”

Her News

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν υποστήριξη»

Her News

Δώρα Χρυσικού: «Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ παιδί»

Her News