HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)
Μια εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν έντονα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με τον άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή σας και όσοι είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που θα σας ενεργοποιήσει για να βγείτε προς τα έξω και να φτιάξει η ψυχολογία σας.Επίσης τα οικονομικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)
Ο έρωτας χτυπάει τη πόρτα σας και η καθημερινοτητά σας αλλάζει καθώς αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μιλάτε και να φέρεστε καλύτερα σε άτομα που υπάρχουν γύρω σας μετά απ´ όσα είχατε περάσει το τελευταίο διάστημα.Και αρκετοί από εσάς έχετε μπει σε μια διαδικασία στο πως να περάσετε επιτέλους καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21 Ιούν)
Εσείς κάτι κρύβετε και πολύ καλά κάνετε,κρυφές επικοινωνίες κρυφές συμφωνίες και πολύ πιθανόν κρυφές διαδρομές. Κινείστε πολύ παρασκηνιακά για πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα πρέπει όμως να ξέρετε ότι όλα αυτά τον επόμενο μήνα πολύ πιθανόν να φανερωθούν για αυτό προσοχή στο τι κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)
Ότι στόχο και να είχατε βάλει έχει αρχίσει και πραγματοποιείται. Στόχοι οικονομικοί στόχοι που έχουν να κάνουν με τη καριέρα και τα επαγγελματικά σας στόχοι που είχατε ονειρευτεί παίρνουν σάρκα και οστά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αισιοδοξείτε και να μπαίνετε σε μια άλλη φάση ζωής και πιστέψτε με πως το αξίζετε μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΛΕΩΝ(22 Ιουλ-23 Αυγ)
Εσείς είστε ριψοκίνδυνοι και δεν κάνετε πίσω σε ότι περιορισμούς και αν σας βάλουν έχετε μάθει να λάμπετε και κανείς δεν μπορεί να στερήσει στον ήλιο την λάμψη του. Επενδύστε στη καριέρα σας μέσα από ομάδες φιλίες ή το εξωτερικό, δουλέψτε έτσι ώστε αργότερα να καταξιωθείτε και να πάρετε τη θέση που πραγματικά αξίζετε αλλά με ήθος και δικαιοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι στα άμεσα σχέδια σας όπως επίσης μια ακαδημαϊκή γνώση ή ένα μεταπτυχιακό σας απασχολεί έντονα και έχετε επενδύσει πολλά σε αυτό.Ιδιαίτερα οι παρθένοι του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ας είστε λίγο προσεχτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί υπάρχει κάτι που δεν το βλέπετε και χαμηλώσετε λίγο τους τόνους στα επαγγελματικά σας για να μην υπάρξουν ρήξεις.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)
Οικονομικές απολαβές και αρκετές επιτυχίες σε ότι έχει να κάνει με χρήματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα. Εύνοια εξακολουθείτε να έχετε στα ερωτικά σας και το φλερτ συνεχίζεται, ενώ δεν λείπουν και οι πολλές μετακινήσεις για χαρά και διασκέδαση. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)
Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε έντονα με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης με επαγγελματικές συνεργασίες. Οικονομικές απολαβές συγχρόνως από το σύντροφο της ζωή σας που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και να φεύγει η πίεση που είχατε περάσει τόσο διάστημα μόνοι σας προσπαθώντας να τα βγάλετε πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)
Σας απασχολούν έντονα τα εργασιακά η καθημερινότητα όπως επίσης και η υγεία σας. Ίσως έχετε αμελήσει κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν και να πρέπει τώρα να κάνετε μια ειδική διατροφή.Με κάποιο τρόπο αρκετοί τοξότες έχετε κλειστεί μέσα στο σπίτι σας και αυτό σας έχει εκνευρίσει.Καλό θα ήταν να μην εκνευρίζεστε και να μην τα βάζετε με τους άλλους που δεν σας φταίνε και σε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)
Εσάς έχουν ενεργοποιηθεί τα ερωτικά σας και έχει φτιάξει κατά πολύ η ψυχολογία σας ένα δημιουργικό σας σχέδιο πάει παρά πολύ καλά όπως επίσης τα εργασιακά και επαγγελματικά σας αποφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αυτό το διάστημα
Δεν λείπουν και οι χαρές που παίρνετε από τα παιδιά σας καθώς σας κάνουν τα χατήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν-19 Φεβ)
Θέματα σπιτιού οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα υπάρχουν όμως κάποιες εντάσεις και περιορισμοί που σας ενοχλούν. Θα πρέπει να μην φέρνετε αντιρρήσεις και να μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες σας γιατί κάπου παρακάτω θα τις βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)
Εσείς τακτοποιείτε κάποιες συμφωνίες οικονομικές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας ,όπως επίσης και κάποιες εργασιακές συμφωνίες.Είναι πολλές οι επικοινωνίες που γίνονται και οι μετακινήσεις για να διευθετήσετε οικονομικές εκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τράπεζες και δημόσια ταμεία.Του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θέλω να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς ένα πυκνό σύννεφο δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

‘Αρης στους Διδύμους: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Τα τυχερά ζώδια του καλοκαιριού!

Her News

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτές τις μέρες

HerNews ka