HerNews.gr
Social News Ψυχαγωγία

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Το λες και reunion την παρέα που έκαναν μερικοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει απο το Survivor εχθές το βράδυ για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί, φυσικά, το αγαπημένο τους ριάλιτι επιβίωσης . Οικοδεσπότες της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Πάνος Καλίδης και η σύζυγος του Λεάννα Μάρκογλου καθώς άνοιξαν το σπίτι τους σε όλη την παρέα. 

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στους λογαριασμούς στο Instagram πρωήν παικτών του Survivor στο σπίτι του Πάνου Καλίδη βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Έλενα Κρέμλιδου, ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Όλοι αυτοί, μάλιστα, για την ασφάλεια τους έκαναν ένα rapid test πριν βρεθούν, ώστε να επιβεβαίώσουν ότι δεν έχουν κορονοϊό.

Ποιοι, παίκτες, ωστόσο, αποχώρησαν από το παιχνίδι αλλά πήραν απουσία απο το reunion στο σπίτι του τραγουδιστή για άγνωστους, φυσικά, λόγους;

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία, οφείλει να μπει σε καραντίνα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν βρίσκονταν στο χθεσινό reunion.

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Το πρώτο βίντεο που ανέβασε η κόρη του μαζί του στο TikTok

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του – ΦΩΤΟ

HerNews ka

«Σκοτεινή επιθυμία»: Για δεύτερη σεζόν στο Netflix η σειρά με τις 35 εκατομμύρια προβολές

Her News