HerNews.gr
Μόδα

Angelina Jolie: Τα 5 καλύτερα styling looks

Είναι ηθοποιός, μητέρα 6 παιδιών, ακτιβίστρια και σκηνοθέτις! Η Angelina Jolie είναι μια γυναίκα που αποτελεί υπόδειγμα ως προσωπικότητα αλλά και ως είδωλο. Η ίδια είχε κληρονομικούς λόγους για να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού και οι δυο της γονείς ήταν ηθοποιοί. Έχει κερδίσει Όσκαρ για το Girl, Interrupted (1999). Πλέον, είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των προσφύγων. 

Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση καμία υποκειμενικότητα δεν χωρά μπροστά στο όνομα της Angelina Jolie. Μια εξωπραγματική ομορφιά που δεν περνά απαρατήρητη. Σίγουρα η άψογη αρμονία του προσώπου της, η πεντακάθαρη και ολόλευκη επιδερμίδα της και το ψηλόλιγνο κορμί της συντέλεσαν σημαντικά σε πολλούς τομείς της ζωής της αλλά και στην εξέλιξη της ως ηθοποιός. Παίζει ρόλο το στιλ της αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζει η ίδια την εικόνα της. 

H επιτυχημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις δικές της iconic στιγμές στο κόκκινο χαλί, δίχως να μπορεί να μπορεί να την συναγωνιστεί κάποια άλλη στιλιστικά. Η λαμπερή Angelina Jolie μας έχει χαρίσει ούτε μία, ουτε δύο αλλά αμέτρητες εντυπωσιακές εμφανίσεις και κομψά σύνολα που άφησαν εποχή και αποτέλεσαν έμπνευση για πολλές celebrities. 

Οι πιο styling εμφανίσεις της Angelina Jolie: 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Getty Images

Νεότερα Άρθρα

Versace: Η punk συλλογή και οι Goth νύφες στην επαναστατική πασαρέλα του οίκου

Her News

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

HerNews ka

Μόδα: Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου με αυτά τα απλά βήματα

Her News b