HerNews.gr
Μόδα

Έλενα Χριστοπούλου: 5 outfits που θα λατρέψεις

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει ξεχωρίσει για την προσωπικότητα και το δυναμικό και το αυθεντικό της στιλ. Πάντα κομψή και πρωτοπόρα..Άκρως σύγχρονη και κλασική. Τα συνδιάζει όλα σε έναν άρτιο βαθμό έτσι ώστε να μένουμε με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που μας παρουσιάζει την άποψη της πάνω στη μόδα. Πολύ συχνά προτιμά να επιλέγει τα έντονα και ανοιξιάτικα χρώματα καθώς και τα “περίεργα” μοτίβα, αυτά δηλαδή που φοβόμαστε να αγοράσουμε γιατι δεν συνδιάζονται εύκολα. Εκείνη όμως το καταφέρνει άψογα.  

Αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το πράσινο, κίτρινο, το μωβ είναι μερικές από αυτές που η Έλενα Χριστοπούλου λατρεύει να φορά και να μας εντυπωσιάζει. Αντιθέτως, όταν ντύνεται με φυσικές αποχρώσεις ή επιλέγει το κλασικό μαύρο ή το άσπρο δίνει πάντα την ισορροπία που αξίζει μέσα από τα κοσμήματα της. Όπως και να έχει, το fashion icon της Ελλάδας δημιουργεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που μας κάνουν να τις αντιγράφουμε και να σταθούμε στο στιλιστικό της γούστο.  

Μακριά φορέματα με έντονα χρώματα, ιδιαίτερες πουκαμίσες, ξεχωριστά παντελόνια. Η Έλενα Χριστοπούλου αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, εάν θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στην ντουλάπα σου αλλά και στην ζωή σου…Και αν δεν θες, σίγουρα θα σε πείσουν οι παρακάτω φωτογραφίες απο το προσωπικό προφίλ της στο Instagram.  

Συλλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας outfit απο την εντυπωσιακή Booker, Έλενα Χριστοπούλου και υποσχόμαστε πως θα σε εμπνεύσουν: 

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Υιοθέτησε το Pant-less trend!

HerNewskl

Rihanna: Ο γιός της είναι το πιο καλοντυμένο παιδί διασήμων χωρίς αμφιβολία!

HerNews ka

MadWalk 2022: H Mαρία Σολωμού έκανε την πιο galm εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl