HerNews.gr
BRIDE NEWS

Φορέματα για γάμο: Πως να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για γάμο, είτε είσαι κουμπάρα, είτε πεθερά, είτε μανούλα που βαπτίζει το παιδί της. Σίγουρα θέλεις σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα να είσαι όμορφη, λαμπερή, το φόρεμα σου να είναι εντυπωσιακό και παράλληλα άνετο, ώστε να νιώθεις ο εαυτός σου..

Κάνε τον προϋπολογισμό σου
Η επιλογή ενός βραδινού φορέματος για γάμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσεις το budget που θέλεις να διαθέσεις. Το να ξέρεις τι χρήματα θα δώσεις είναι πολύ σημαντικό, ώστε να μην φας χρόνο κοιτάζοντας φορέματα που τελικά δεν πρόκειται να αγοράσεις.

Το σχέδιο
Πάνω κάτω όλες μας γνωρίζουμε τι σχέδια ταιριάζουν στον σωματότυπο μας. Ανάλογα το ύψος, τα κιλά και τις ατέλειες που κάθε σώμα έχει, μπορείς, με τη βοήθεια ειδικών, να επιλέξεις φόρεμα για γάμο που θα καλύπτει σωστά τα σημεία που πρέπει και θα σε κολακεύει.

Το χρώμα
Η επιλογή χρώματος καλό θα ήταν να ταιριάζει με την εποχή, το μέρος που θα γίνει ο γάμος αλλά και με την επιδερμίδα σου. Στις μελαχρινές γυναίκες ταιριάζουν πολύ αποχρώσεις του χρυσού, του σάπιου μήλου, του σομον, σμαραγδί, ροδακινί και κόκκινο. Στις ξανθιές το χρώμα της μέντας, οι τόνοι του πράσινου, το γκρί/ασημί αλλά και το μπλέ.

Στα μέτρα σου
Πολλές φορές, το κόστος για το ράψιμο ενός φορέματος στα μέτρα σου είναι το ίδιο με το να αγοράσεις ένα έτοιμο. Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς ένα ατελιέ μόδας για να πάρεις πληροφορίες. Ένα ακόμα συν είναι πως θα είναι πραγματικά μοναδικό, αφού καμία άλλη δεν θα φορέσει το ίδιο σε κανέναν γάμο, καθώς θα ραφτεί αποκλειστικά για εσένα, έτσι ώστε να διαλέξεις εσύ χρώμα και σχέδιο σε ένα φόρεμα που θα σου ταιριάζει γάντι.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα βραδινά φορέματα γάμου στο Atelier Rene. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ!

 

Νεότερα Άρθρα

Λίστα καλεσμένων γάμου: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με μια ειδικό

Vip Group

Bridal Fashion Week: Μία ανάσα πριν από την έναρξη!

Her News

Γάμος: Οι τάσεις στις βέρες γάμου για το 2021

Her News