HerNews.gr
NEWS Ελλάδα

Παίδευσις Kids Academy: Από τη στείρα εκπαίδευση στη μαγεία των βιβλίων της Κατρίνας Τσάνταλη

Οι εκπαιδευτικοί χώροι εκτός σχολείου, όπως είναι οι πολυχώροι δραστηριοτήτων, αποτελούν τον κατεξοχήν εκπαιδευτικό κόσμο των παιδιών, μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου. Έναν τέτοιο χώρο αποτελεί και το Παίδευσις Kids Academy στην Ελευσίνα, το οποίο πρωτοπορεί στο είδος του.

Η στείρα γνώση αποδοκιμάζεται από πολλούς ανθρώπους και δη γονείς. Το να μαθαίνει και να διαβάζει το παιδί αποκλειστικά σχολικά βιβλία, αποτελεί μεν βασικό πυλώνα στο γνωσιακό του επίπεδο, απομονώνοντας δε βασικά στοιχεία που χρήζουν συμπερίληψης στη μάθηση ενός παιδιού. Και εδώ έρχεται το Παίδευσις Kids Academy.

Ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής του, ένα παιδί μαθαίνει τις αξίες της ζωής, συναισθήματα, όμορφα λόγια, σεβασμό, κατανόηση και τι σημαίνει αγάπη. Ο πολυχώρος δραστηριοτήτων Παίδευσις Kids Academy συμπεριλαμβάνει στον τομέα της μάθησης και εξωσχολικά βιβλία, αναπτύσσοντας συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Διόπτρα και τα βιβλία της Κατρίνας Τσάνταλη.

Η συλλογή αποτελείται από τη νέα της σειρά ‘’Μικρά Αστέρια’’ με τα βιβλία ‘’Το μικρό κοτοπουλάκι’’, ‘’Ο Ιππόκαμπος’’, ‘’Καληνύχτα, Σ’ αγαπώ’’ για ηλικίες 0-3, αλλά και από το βιβλίο της ‘’Μια θάλασσα πλαστικά’’ για ηλικίες 4 ετών και άνω, το οποίο αναφέρεται στην προστασία του πλανήτη και στην αξία της συνεργασίας για έναν κοινό σκοπό.

Υπάρχουν ακόμη μερικά τα οποία υπάρχουν στο φροντιστήριο και είναι διαθέσιμα για τα παιδιά, όπως το ‘’Οικογένεια Είναι’’ κ.α.

Εμμένω στη σημασία των βιβλίων αυτών, ειδικά στη νέα συλλογή που αφορούν παιδιά προσχολικής ηλικίας, μιας και τους μαθαίνει από νωρίς την αυτοεκτίμηση, την αποδοχή, την αγάπη και την αυτοπεποίθηση. Εντός των βιβλίων η Κατρίνα Τσάνταλη μιλάει με πολύ όμορφες και κατανοητές εκφράσεις αυτοεκτίμησης, οι οποίες ευηχούν στ’ αφτιά των παιδιών και περνούν σημαντικά μηνύματα.

Την εικονογράφηση έχει κάνει η Little Miss Grumpy και ο Κώστας Θεοχάρης.

Ο πολυχώρος δραστηριοτήτων Παίδευσις Kids Academy, αντιλαμβανόμενος το νόημα του να εισαχθούν πληροφορίες στον μαγικό κόσμο των παιδιών, που δεν αφορούν αποκλειστικά σχολικά βιβλία και μονόπλευρη γνώση, εντάσσει δημιουργικές ασχολίες και μοναδικά βιβλία που με τα χρώματα, τις εικόνες και τις λέξεις τους εξελίσσουν το παιδί σε ποικίλους τομείς.

Βρείτε τον πολυχώρο Παίδευσις Kids Academy εδώ

Νεότερα Άρθρα

13χρονη γέννησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος

HerNews ka

«Προσωπικός Βοηθός»: Έφτασε σε όλη την Ελλάδα – Τι είναι και πώς λειτουργεί

Her News

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι επίσημοι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του

Her News