HerNews.gr
Μόδα

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Αν θέλεις κι εσύ να περιποιείσαι το πρόσωπο σου σαν επαγγελματίας, τα προϊόντα ομορφιάς της Absolut Beauty είναι ιδανικά για εσένα.. Ελληνικά προϊόντα πιστοποιημένα από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, με κριτήρια πάντα την ποιότητα τους. Στόχος τους να κάνουν τη γυναίκα κάθε ηλικίας να περιποιείται το πρόσωπο και το σώμα της με σκοπό να διατηρείται υγειές, όμορφο και νεανικό.

 

BLOSSOM FACE OIL

Χειροποίητο λάδι προσώπου από το LA της CALIFORNIA. Ήρθε για εσένα που θέλεις το κάτι διαφορετικό. Περιέχει 7 αιθέρια έλαια και βιταμίνη Ε για ενυδάτωση, σύσφιξη και προστασία από την UV ακτινοβολία. Βάλε μερικές σταγόνες ομορφιάς στην κρέμα σου ή κατευθείαν στο πρόσωπο. Ιδανική για πρωινή και βραδινή χρήση.

ΤΙΜΗ 18,90

ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΕΤ

Κάτι πρωτοποριακό για εσένα που θέλεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Τοποθετείς πρώτα το τζελ και στη συνέχεια τις ίνες, γεμίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να μουτζουρώνει.

ΤΙΜΗ 15.50

MATTE LIQUID LIPSTICK

Υγρό κραγιόν μακράς διάρκειας. Δίνει ματ αποτέλεσμα χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη.

ΤΙΜΗ 9.99

FLOWER LIPSTICK

Νιώσε τη δύναμη της φύσης μέσα στο κραγιόν σου. Ενυδατικό κραγιόν που γυαλίζει τα χείλη και αφήνει ένα φυσικό χρώμα ομορφιάς.

ΤΙΜΗ 9.50

VIANEK LINE-REDYCING EYE CREAM

Μια καινοτόμος κρέμα που προορίζεται για εντατική περιποίηση του δέρματος γύρω από τα μάτια. Περιέχει ένα σύμπλεγμα συστατικών ομορφιάς (θεοφυλλίνη, θεοβρωμίνη, καφεΐνη) που μειώνουν σημαντικά το πρήξιμο, την κατακράτηση και την τόνωση της μικροκυκλοφορίας. Ο συνδυασμός γλυκοζαμινογλυκανών υαλουρονικού οξέος και συνένζυμου Q10 εγγυάται βαθιά ενυδάτωση και λείανση του δέρματος. Τα έλαια από σπόρους φράουλας, σμέουρα , σκουαλάνιο ,το εκχύλισμα του ginkgo biloba παρέχει αποτελεσματική προστασία από τους αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες.

ΤΙΜΗ 22.40

 

 

 

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, ιδιοκτήτρια της Absolut Beauty, δηλώνει:

«Η ένταξη μου στο χώρο της αισθητικής ήταν πάντα το όνειρο μου. Θαύμαζα ήδη από πολύ νεαρή ηλικία, πως μια γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με την ομορφιά της παίζοντας με χρώματα, δοκιμάζοντας κρέμες, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, βελτιώνοντας τις ατέλειες της. Η αγάπη μου αυτή για την αισθητική και την ομορφιά ήταν ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον τομέα της αισθητικής και της κοσμετολογίας.
Για πολλά χρόνια συνεργάστηκα με ινστιτούτα αισθητικής και Κέντρα ομορφιάς, ώσπου το 2019, η ανάγκη μου να αποκτήσω τη δική μου φωνή στο χώρο της ομορφιάς με οδήγησε μετά από σκληρή προετοιμασία και δουλειά στην ίδρυση της Absolut Beauty. Στα πλαίσια της εταιρείας μου αποφάσισα να συνδυάσω τους σημαντικότερους παράγοντες που για μένα καθιστούν ένα προϊόν απαραίτητο για κάθε γυναίκα που αγαπά την προσωπική φροντίδα: ποιότητα, οικολογία και προσιτές τιμές.
Η φροντίδα στην ποιότητα των πρώτων υλών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποτελεσματικότητας ενός προϊόντος. Η χρήση οικολογικών υλικών βασισμένων στην δύναμη της φύσης με σκοπό
την συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος αποτελούσε πάντα πρωταρχικό μου μέλημά. Και όλα αυτά σε μια οικονομική βάση προσιτή σε όλους μας!»

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: To lace up μαγιο που έκανε την ανατροπή!

HerNewskl

Heidi Klum: Ποζάρει ξανά με την κόρη της Leni σε νέα καμπάνια εσωρούχων γνωστής εταιρίας

HerNews ka

Hailey Bieber: Πρότεινε το πιο στυλάτο καθημερινό outfit για το φθινόπωρο

HerNewskl