HerNews.gr
Social News

Ελευθερία Ελευθερίου για Αλέξη Παππά: “Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν”

Όπως είναι γνωστό είχε τις λιγότερες θετικές ψήφους, επομένως στο χθεσινό επεισόδιο ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αλέξη Παππά και το Twitter πήρε φωτιά.

Την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Αλέξη Παππά, οι περισσότεροι παίκτες του Survivor ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς, χαμογέλασαν, χάρηκαν και ανακουφίστηκαν με την αποχώρηση του. Ωστόσο, μια παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα απο το παιχνίδι έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στον Αλέξη Παππά και αυτή είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που φυσικά ήταν πολύ κοντά του και οι δυο τους έκαναν παρέα στο ριάλιτι. 

Η όμορφη τραγουδίστρια παρόλο που στην αρχή είχε τσακωθεί με τον Αλέξη Παππά στην συνέχεια ο ίδιος της ζήτησε συγγνώμη και η σχέση τους πάτησε σε γερά θεμέλια. Η Ελευθερία Ελευθερίου χθές ήθελε να υποστηρίξει τον φίλο της και λίγα λεπτά μετα την ανακοίνωση της αποχώρησης έγραψε στο insta story της τα εξής:  

“To να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό… Οι συμπεριφορές τους πίσω από τις κάμερες διαφέρουν. Δυο μήνες τώρα είχανε την εμμονή να σε διώξουν και το κατάφεραν. Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν. Έπαιξες δίκαια και έπαιξες σκληρά”.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: SKAI

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή…»

Her News b

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Her News b

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της – «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες»

Her News