HerNews.gr
Μόδα

Όσκαρ: Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις όλων των εποχών

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η βραδιά των Όσκαρ δίνει απεριόριστη σημασία στις στιλιστικές εμφανίσεις των celebrities! Όσκαρ, λοιπόν! 

Το look που θα φορέθεί  επρόκειτο να συζητηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και το αν θα κριθεί με θετικά σχόλια ή με αρνητικά εξαρτάται από το γούστο του σχεδιαστή και την απήχηση που θα έχει στο κόσμο. Καμία κυρία του Hollywood δεν θα ήθελε να δει τον ευατό της στη σελίδα με τις πιο κακοντυμένες διάσημες των Όσκαρ στα γνωστότερα περιοδικά του κόσμου…Βρέθηκαν όμως! Και μάλιστα μερικές απο αυτές ίσως θεωρούνται καλλονές με μοναδικό γούστο και όλα τα συναφή! Τα έκαναν και εκείνες τα λάθη τους ή τουλάχιστον οι στυλίστες τους! 

Η φετινή χρονιά δυστυχώς μας επιφυλλάσει το χαλί των Όσκαρ 2021 να μεταδωθεί διαδικτυακά για λόγους πανδημίας, φυσικά! Αυτό που θα ευχηθούμε είναι να μην μας “κεράσει” με κακόγουστες στιλιστικές εμφανίσεις. 

Ο βασικός λόγος των κακοντυμένων εμφανίσεων στα Όσκαρ 

Ο κύριος λόγος που βλέπουμε μια ηθοποιό που αγαπάμε να φορά ένα απαίσιο σύνολο συνήθως έχει να κάνει με το άγχος και την πίεση της βραδιάς των Όσκαρ. Τόσο οι καλλιτέχνες, όσο και οι στιλίστες τους δέχονται ατελείωτη αγωνία με στόχο την λάμψη, τα θετικά σχόλια και το άρτιο αποτέλεσμα. Μπορεί, λοιπόν, στην πράξη ο κάθε celebrity να νομίζει πως η εμφάνιση του θα εντυπωσιάσει με 1 ή 2 extra στοιχεία..που τελικά αυτά θα του καταστρέψουν συνολικά το look. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που λέμε “αυτό δεν μου πάει, αλλά πάει στον τάδε” Ε, κάτι τέτοιο συνέβη και στις χειρότερες εμφανίσεις όλων των εποχών! Κάτι η πίεση, κάτι τα media, κάτι ο περίγυρος..δεν θέλει και πολύ για να στραβώσει το πράγμα! Να θυμάστε ότι για να εντυπωσιάσετε δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με τις πληροφορίες και παράλληλα να αναλογίζεστε συχνά πυκνά αν το σύνολο ταιριάζει στον σωματότυπο σας. Το παν είναι το μέτρο, ακόμα και στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. 

Demi Moore, 1989

AP Photo

Tyra Banks, 2000

ΑP Photo / Mark J. Terrill

Kate Hudson, 2001

AP Photo / Michael Caulfield

Cameron Diaz, 2002

AP Photo / Chris Pizzello

Jennifer Connelly, 2002

AP Photo / Chris Weeks

Charlize Theron, 2006

AP Photo / Reed Saxon

Scarlett Johansson, 2020

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Associated Press

Sophia Loren, 2009

ΑP Photo / Matt Sayles

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: Φόρεσε το πιο στυλάτο φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε βάπτιση

HerNewskl

Bella Hadid: Το αποκαλυπτικό «comeback» για το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect

HerNews ka

Halle Bailey: Το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του “Little Mermaid” – Έμοιαζε με πραγματική γοργόνα!

HerNews ka