HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα απο το Survivor μετά απο ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι, Γιώργου Λιανού. Ο πολυσυζητημένος ηθοποιός όταν έλαβε το κινητό του μετά απο τόσους μήνες,  ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο ήθελε να επικοινωνήσει είναι ο φίλος και δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας. Σήμερα το πρωί ο Στέλιος Σούρλας βγήκε στην ψυχαγωγική εκπομπή “Το Πρωινό” του Ant1 και έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη του Survivor. 

Αρχικά, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε απο τον Στέλιο Σούρλα να του πει αν οι γονείς του είναι καλά και να τους μεταφέρει ότι και ο ίδιος είναι εντάξει. Ακόμη, ο δικηγόρος και φίλος του πληροφόρησε τον πελάτη του και για το προφίλ που είχε στίσει μέσα απο το παιχνίδι και την γνώμη του κόσμου για εκείνον. 

“Μου έκανε video κλήση χθες και μιλήσαμε. Με ρώτησε αν οι γονείς του είναι καλά και ζήτησε να μεταφέρω στους γονείς του ότι εκείνος είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και μου ζήτησε όταν έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε καλά. Του μετέφερα ότι έξω υπάρχει μια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν.

Βέβαια, η συνομιλία μας ήταν 2 λεπτά αλλά όσα μπορούσα τα μετέφερα. Δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν λίγο σκεπτικός αλλά χαμογέλασε. Θα συζητήσουμε από κοντά αν θα προβούμε σε κάποιες αγωγές”,ανέφερε ο Στέλιος Σούρλας.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις της αγαπημένης του Αλέξη Παππά, Alessia, ο δικηγόρος και φίλος απέφυγε να πει ό,τι πραγματικά ήθελε και απάντησε:”Την είδα την Alessia. Κάποια πράγματα τα οποία είπε ήταν λίγο περίεργα. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο Αλέξης Παππάς όταν βγει. Εγώ δεν πρόλαβα να τον ενημερώσω για την Alessia. Εγώ δεν θέλω να κρίνω την κοπέλα, τι έχει πει και τι δεν έχει πει”.

Επίσης, ο Στέλιος Σούρλας απάντησε στις φήμες περί Bachelor και δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση.

Δες το βίντεο:

Νεότερα Άρθρα

Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα του για τις «λυκοφιλίες» του Κωνσταντίνου Βασάλου

HerNews ka

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»- Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

HerNews ka

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μου φάνηκε εξαιρετικά ισχνή η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη»

Her News b