HerNews.gr
Μόδα

DIOR: Στην Αθήνα θα παρουσιάσει την συλλογή του

Η είδηση ότι ο οίκος μόδας “Dior” θα παρουσιάσει την Cruise 2020 συλλογή του στην Αθήνα είναι ένα δώρο για την ιστορία της μόδας στην Ελλάδα. Η μετάδοση του fashion show θα είναι μεγαλειώδης και η μόνη δεδομένη πληροφορία είναι πως θα έχουμε την χαρά ως χώρα να πραγματοποιηθεί εδώ ένα απο τα μεγαλύτερα catwalks του κόσμου. Η προβολή για την Ελλάδα θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Γιατί όμως ένας απο τους πιο γνωστούς οίκους μόδας στον κόσμο να επιλέξει στην Ελλάδα ως τόπο παρουσίασης της συλλογής του;

Μια φωτογραφία του Jean-Pierre Pedrazzini, η οποία είχε βγει 70 χρόνια πριν στην Ακρόπολη για χάρη της haute couture συλλογή του Christian Dior. Έτσι, λοιπόν, η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου και η ομάδα της, επέλεξαν να μεταδώσουν την Cruise 2020 συλλογή για τον οίκο Dior στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου.

Τι ανέφερε ο οίκος για την Ελλάδα; 

Ο οίκος Dior, σε σχετική ανακοίνωση είπε: «Ο οίκος επέλεξε την Αθήνα, έναν εξαιρετικό προορισμό, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και της ευρωπαϊκής τέχνης για την Cruise 2022 συλλογή του». 

Τον τελευταίο καιρό όλα τα virtual shows παρουσιάζονται Online για λόγους πανδημίας. Όσον αφορά την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογή για τον οίκο Dior δεν γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες.Ο οίκος έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει σε προτεραιότητα να σεβαστεί όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για τις ανάγκες της πναδημίας. 

Το show του οίκου Dior για την Cruise 2021 συλλογή είχε λάβει χώρα στην Piazza del Duomo Lecce της Ιταλίας, με έναν αυστηρά συγκεκριμένο αριθμό κόσμου που φυσικά αποτελέθηκε μονάχα απο φίλους, γνωστούς και μέλη της οικογένειας του οίκου μόδας. Αναμένουμε, δηλαδή, να δούμε εάν θα καταφέρει να παρουσιαστεί κόσμος στο φαντασμαγορικό show. Αν, όμως, επιτευχθεί αυτό μπορεί τότε να μιλάμε για ερχομό πολλών celebrities απο κάθε μεριά του πλανήτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το απερχόμενο catwalk θα προσφέρει τεράστια προβολή για την Ελλάδα, παγκοσμίως. 

Νεότερα Άρθρα

Balenciaga: Ντύνει το κατάστημά της με ροζ faux γούνα

Her News

Lemon girl summer: Αυτό είναι το πιο girly χρώμα του φθινοπώρου!

HerNewskl

Μαρία Κορινθίου: To καλσόν που ταιριάζει σε κάθε στυλ φορέματος!

HerNewskl