HerNews.gr
Γνώμες Σχέσεις

Η απόσταση δυναμώνει τα συναισθήματα ή μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται; Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

 Αυτό το ερώτημα μας βασανίζει από νωρίς και πότε η ζυγαριά γέρνει από τη μία ….πότε από την άλλη! Tελικά όμως τι ισχύει; Κάποιοι πιστεύουν ότι οσο μεγαλύτερη η απόσταση….τόσο μεγαλύτερο το πάθος….τα συναισθήματα!

Iσχύει όμως; Γίνεται;είναι δυνατό δύο άνθρωποι να μην βλέπονται, να μην αγγίζονται και συνεχίσουν να λέγονται “ζευγάρι “; Από την άλλη ο “σοφός ” λαός λέει “μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται “… Τελικά τι ισχύει;;;

Κατά τη γνώμη μου….αυτό που είναι το σημείο κλειδί στην απάντηση είναι όχι το ποσό μεγάλη είναι η απόσταση…αλλά….για πόσο χρόνο θα υπάρχει αυτή η απόσταση. Ο χρόνος είναι αυτός που μας δείχνει την αλήθεια!

Αν βρεθείς μακρυά από το ταίρι σου για λίγο και αυτό σου φανεί βουνό….τότε σίγουρα με την απόσταση απλά συνειδητοποιείς όλα αυτά τα οποία σας ενώνουν.

Αν όμως η απόσταση κρατήσει για πολύ….σίγουρα δεν είναι το ίδιο εύκολο. κακά τα ψέματα…τον άνθρωπο σου τον θες δίπλα σου,στα απλά καθημερινά πράγματα και όχι μόνο στις διακοπές.

Μην ξεχνάμε όλα είναι θέμα επιλογών!

Υ.Γ.: Χαμογελάτε έστω και στραβά…κάποια στιγμή θα ισιώσει ….

 

Μαριλένα Γεωργιοπούλου

Νεότερα Άρθρα

Σπίτι μου, σπιτάκι μου…

Her News b

HisStories 14: «Για να χάσεις κάτι πρέπει να το έχεις…»

Her News b

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν από τον γάμο

Her News