HerNews.gr
Social News

Οι ωραιότερες χειροποίητες λαμπάδες του Instagram

Είσαι νονά (και καλή νονά μάλιστα) που λατρεύει τα βαφτιστήρια της και ψάχνεις εναγωνίως τις ωραιότερες λαμπάδες γι αυτό το Πάσχα. Στόχος σου είναι να το κάνεις να χαρεί και να σου δώσει αυτή την πολυπόθητη αγκαλιά που κάθε νονά περιμένει αυτές τις Άγιες ημέρες πως και πως..

Στο instagram εντοπίσαμε για εσένα προτώτυπες χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες, για μικρούς και μεγάλους, σε φανταστικά σχέδια, που έρχονται σπίτι σου με μια απλή παραγγελία. Αν το βαφτιστήρι σου μένει σε άλλη πόλη, μπορείς να του την στείλεις και απευθείας!

Λαμπάδες που διηγούνται ένα παραμύθι..

Ακόμα, αν έχεις βάλει λάδι σε πολλά παιδάκια, αυτές οι λαμπάδες σίγουρα είναι μέσα στο budget σου.. Σε προσιτή τιμή μπορείς να διαλέξεις υπέροχα σχέδια και χρώματα, με φανταστικό αμπαλάζ για το καλύτερο πασχαλινό δώρο!

Επίσης, μπορεί θα θες αυτό το Πάσχα να χαρίσεις σε κάποιον αγαπημένο σου μια ιδιαίτερη λαμπάδα, μαζί με τις ευχές σου για Καλή Ανάσταση!
Στη μαμά, τη γιαγιά, την κολλητή, το αγόρι σου ή ακόμα και στη νονά σου, ένα ξεχωριστό και καλόγουστο δώρο σίγουρα θα τους συγκινήσει!

Ότι λαμπάδες και να διαλέξεις, είναι σίγουρο πως το βαφτιστήρι σου, είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι, θα το λατρέψει.. Πάντα άξια!

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο”

Her News b

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου VS  Κατερίνας Στικούδη;

Her News b

Χριστίνα Μπόμπα: Οι οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο και η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι

Her News