HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Eίναι μαζί!

Σήμερα, η Λυδία Πολίτη στο περιοδικό ΟΚ! επιβεβαιώνουν τη χαρμόσυνη είδηση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Αιμίλιο Σταματάκη θέλουν την 36χρονη influencer και επιχειρηματία Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον Ίαν Στρατηγική, που συμμετέχει στο YFSF. 

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της ξεκίνησαν, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube  στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο… εκτός από τον δικό της -Τίμο –  που έχει από το 2014. Η γατούλα τελικά, άνηκε στον Ίαν Στρατή.

Σε ένα ακόμα βίντεο οι θαυμαστές της διέκριναν μια αντρική φιγούρα με τα γυαλιά του Ίαν Στρατή.

Λίγες ημέρες αργότερα, και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσα από το κανάλι της. «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».

Με αυτόν τον τρόπο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει στο μέλλον για τη σχέση της με τον 29χρονο τραγουδιστή, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του.  Το άσχημο αυτό γεγονός τους έδεσε περισσότερο, με τη Μαίρη Συνατσάκη να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του. Το νεαρό ζευγάρι γνωρίζεται αρκετά χρόνια ενώ έχουν συνεργαστεί μαζί στο μιούζικαλ HAIR το 2017, όσο και στη μεταγλώττιση της ταινίας των κινουμένων σχεδίων Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαϊων.

 

Νεότερα Άρθρα

5 Tips για ενδιαφέρουσες φωτογραφίες εταιρικών events

Her News

Μέγκαν Φοξ: “Τρελάθηκε” με τις φωτογραφίες της με μαγιό ο Μασίν Γκαν Κέλι

HerNews ka

Έφη Σαρρή: «Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω σεξ, έχω ξεχάσει. »

Her News b