HerNews.gr
Beauty

Short Hair Don’t Care

Αν αναρωτιέστε ποιο μήκος μαλλιού είναι το ιδανικό για αυτή την εποχή, σας πληροφορούμε ότι το κοντό έχει την τιμητική του τον τελευταίο καιρό. Ενδεχομένως να σκέφτεστε ότι το μακρύ μαλλί σας προσφέρει περισσότερες ιδέες ως προς τα χτενίσματα, όμως το κοντό έχει πλέον τον δικό του χαρακτήρα και εξάλλου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά κουρέματα, ώστε να υιοθετήσετε το hair style που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.  

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το ιδανικό hair cut για εσάς, ώστε να είναι μοντέρνο και στην μόδα. Εκτός από το κλασικό αυστηρό καρέ, της Κλεοπάτρας δηλαδή, υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις ώστε να της δείξετε στον κομμωτή σας και να σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή. 

Pixie Cut

To λεγόμενο pixie hair cut είναι ένα κούρεμα που έχουν υιοθετήσει πολλές διάσημες αφού είναι μοντέρνο, στιλάτο και πολύ προχωρημένο. Ταιριάζει περισσότερο στα στρογγυλά πρόσωπα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πηγαίνει και στους υπόλοιπους τύπους προσώπων. 

Blunt bob

To blunt hair bob είναι αρκετά κοντά στο κλασικό καρέ που είπαμε και παραπάνω, αλλά διαφέρει πολύ λίγο στο μήκος. Αν θέλετε να τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας είναι η τέλεια ιδέα για εσάς. 

Καρέ με layers

Από το να διαλέξετε το αυστηρό καρέ που κυκλοφορεί ιδιαίτερα, μπορείτε να προτιμήσετε το καρέ με τα άνισα τελειώματα. Χαρίζει αέρα, δίνει κίνηση στο κοντό μαλλί και αν έχετε λεπτή τρίχα είναι ότι πρέπει για να δώσετε όγκο. Το χτένισμα που του ταιριάζει άψογα είναι το σπαστό, όπως και στην φωτογραφία αφού αναδεικνύει τα τελειώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο ίσιο ή στην μπούκλα δεν θα ταίριαζε. Είναι μια ενναλακτική πρόταση για το κοντό μαλλί και τέλειο για τις νεότερες ηλικίες, αφού είναι πολύ μοντέρνο και σύγχρονο. 

Νεότερα Άρθρα

Μακριά μαλλιά: 7 τρόποι να μακρύνουν χωρίς να κουρεύεστε συχνά!

HerNewskl

Highlighter: Mε ποιο skincare προϊον μπορείτε να το αντικαταστήσετε για φυσικό αποτέλεσμα;

HerNewskl

Rihanna: Έκανε το ντεμπούτο της στο Blunt Bangs με κομψή androgyny εμφάνιση

HerNews ka