HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20Απρ)
Μια εβδομάδα για εσάς κάπως περίεργη καθώς οι γιορτινές μέρες σας βρίσκουν σε μια υπερένταση.Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια η το πατρικό σας σπίτι όπως επίσης και με έναν από τους δυο γονείς σας. Να είστε προσεχτικοί στο τι θα πείτε και πως θα αντιδράσετε με άτομα που υπάρχουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρι-20 Μαί)
Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα συμβολαίων και συμφωνιών που για αρκετό διάστημα προσπαθούσατε να αποφύγετε και είχατε μια άρνηση στο να τα αντιμετωπίσετε. Έχετε επικεντρωθεί αρκετά στον εαυτό σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και αρκετοί από εσάς ασχολείστε έντονα με τον ερωτικό σας σύντροφο όπως επίσης και με ένα από τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)
Μια βδομάδα με αρκετά έξοδα και υποχρεώσεις που πολύ πιθανόν να έχει να κσνει με ομάδες και φιλίες.Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με κρυφά συμβόλαια και συμφωνίες που πολύ πιθανόν να έχουν να κάνουμε με ένα ακίνητο που εχετε στη κατοχή σας και έχει έρθει η ώρα να το τακτοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)
Σε πρώτο πλάνο αυτή τη βδομάδα είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης και οι συνεργασίες σας.Ο Άρης όμως θα σας προκαλέσει νεύρα και υπερένταση σε θέματα που έχουν να κάνουν με καριέρα και πολύ πιθανόν με το γάμο σας για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παίρνετε βαθιές ανάσες έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν καυγάδες.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)
Αρκετοί από εσάς θα χάσετε για ένα διάστημα τον ύπνο σας καθώς ο Άρης θα σας προκαλέσει μια υπερένταση και πολύ πιθανόν να μην βρίσκετε ηρεμία ούτε εκεί.
Κάποιες ενέργειες που κάνετε σε ότι έχει να κάνει σε σχέση με το εξωτερικό τις κρατάτε κρυφές και να είστε γενικότερα προσεχτικοί καθώς μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24Αυγ-23 Σεπ)
Μια βδομάδα που σας βρίσκει με όλο σας το ενδιαφέρον σε ένα φιλικό πρόσωπο που πολύ πιθανόν έχετε περάσει σε ένα άλλο στάδιο πολύ διαφορετικό από αυτό που ήσασταν μέχρι τώρα,και δεν το αποκλείω να έχετε αρχίσει να το βλέπετε με ερωτικό ενδιαφέρον πλέον. Προσοχή στους παρθένους του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σε τυχόν παρανοήσεις και σε θολές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-22 Οκτ)
Εσάς αυτή η βδομάδα σας βρίσκει με πολλά νεύρα και αρκετή υπερένταση καθώς δέχεστε επίθεση από σχέσεις και συνεργασίες.Θα υπάρξουν επίσης αρκετές επιπλέον εντάσεις και κόντρες μέσα στον εργασιακό σας χώρο όπως και περισσότερες ευθύνες και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας κουράσει.Αυτό
που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)
Αυτή η βδομάδα εσάς σας βρίσκει να ασχολήστε με θέματα που έχουν να κάνουμε με εξωτερικό δεν αποκλείεται να έχετε επενδύσει κάποια χρήματα εκεί και μια επιπλέον ανώτερη γνώση που θέλετε να αποκτήσετε για την εργασία σας.Καλό θα ήταν λοιπόν να εστιάσετε σε αυτά τα θέματα καθώς ο Άρης έχει βρεθεί εκεί για να σας τα ενεργοποιήσει. Δεν θεωρώ απίθανο να σας γίνει και μια προσφορά για εργασία στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)
Για εσάς παίρνουν τέλος κάποιες υποθέσεις που είχαν να κάνουν με κάποιον απόγονο και πολύ πιθανόν να ξοδέψατε και αρκετά χρήματα για έναν σκοπό που έχει να κάνει με τη απόκτηση ενός παιδιού.Θέλω να είστε προσεχτικοί σε παρασκήνια που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας και αν φύγετε για γιορτές κλειδώσετε καλά για τυχόν κλοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)
Μια βδομάδα που ο Άρης στέκεται απεναντί σας και προκαλεί νεύρα εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις συνεργασίες όπως επίσης και με άτομα της οικογενειάς σας.
Καλό θα ήταν λοιπόν να μην τραβήξετε τα άκρα να κρατήσετε όσο μπορείτε τις ισορροπίες για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις και διασπάσεις που αργότερα το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν -19 Φεβ)
Εσάς αυτή η βδομάδα σας βρίσκει επικεντρωμένους σε επικοινωνίες και μετακινήσεις που έχουν να κάνουν με την εργασία και υφιστάμενους σας.
Δεν αποκλείεται να κλείνετε συμφωνίες που αφορούν την εργασία σας.
Και η καθημερινοτητά σας επίσης γίνεται αρκετά έντονη καθώς προκύπτουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε συγχρόνως.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)
Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει να ασχολήστε έντονα με τον ερωτικό σας σύντροφο και αν είστε μόνοι θα προκύψουν αρκετά άτομα που θα σας φλερτάρουν,και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβεί αρκετά η αυτοπεποιηθησή σας .Δεν αποκλείεται να πρέπει να δώσετε κάποια χρηματική βοήθεια σε ένα από τα παιδιά σας που θα έχει την ανάγκη σας.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 10 έως 16 Οκτωβρίου

Her News

Eυνοϊκές όψεις για όλα τα ζώδια τον Απρίλιο

Her News b

Ζώδια: Ποιους επηρεάζει η σημερινή όψη

Her News