HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Παπάς: “Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νικητής”

Ο Αλέξης Πάππας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΙ. Μίλησε ξεκάθαρα για την κόντρα του με τον Τζέιμς Καφετζή, για την βόλτα του με τον Κρις. Ακόμη, έκανε τις προβλέψεις του για το ποια είναι τα φαβορί του Survivor. 

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.

Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.

Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα James. Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα.

Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολλές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους, την ώρα που κοιμόντουσαν. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από θα περίμενε κάποιος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Όταν το έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του. Πάντα ήμουν ψύχραιμος. Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκοςζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι, να ζητήσουμε φάουλ. Έριξε μερικά μπινελίκια. Ο James του είπε πως δεν έγινε τίποτα και τα πήρε στο κρανίο. Έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε. Εγώ του είπα πώς να το αφήσουμε και να το πάρει πίσω.

Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Ο James υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν 100% στο πλευρό του Νίκου. Τα πήρα στο κρανίο. Εκείνη τη μέρα εκνευρίστηκα πολύ και είπα στον Κρις να πάμε στο δάσος να βρούμε τρόφιμα. Επιστρέψαμε από το δάσος με γεμάτα στομάχια, την ώρα που οι άλλοι πεινούσαν. Ξέσπασε μεγάλος θυμός από τον James. Δεν ισχύει πως παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά. Αν ίσχυε θα είχαμε αποβληθεί. Τότε μπήκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο.

Στην αρχή της αντιπαράθεσης μου με τον James, του ξεκαθάρισα πως δεν τον μισώ και ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου. Η Ελευθερία δε μου είπε ποτέ τελείωσε τον James. Ή αν μου είπε δεν τον άκουσα. Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν από έξω. Μου φαινόταν περίεργο που με έλεγε αγάπη μου.

Ο Ηλίας είναι ένα έξυπνο παιδί αλλά χάνει πολλές φορές τον έλεγχο. Δεν χειρίστηκα ποτέ κανέναν με την έννοια να τον βάλω να κάνει κάτι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί. Περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει. Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νικητής» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Μου λένε ότι θέλουν ή πιο μικρές ή πιο μεγάλες”

Her News

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου χρόνια τα πήρε όλα»

HerNews ka

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μιμή Ντενίση έλεγε ότι την ματιάζει η Ρούλα Κορομηλά και η Ρούλα το ίδιο για την Μιμή»

Her News