HerNews.gr
Fitness

Χαλαρά μπράτσα: 3 ασκήσεις σε βίντεο

Τα μπράτσα είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία στο γυναικείο σώμα για να γυμναστούν. Ιδιαίτερα, η γράμμωση σε εκείνο το σημείο θεωρείται ένα στάδιο που χρειάζεται να έχει περάσει χρόνος και απαιτείται καθημερινή άσκηση για να επιτευξετε τον στόχο αυτό. 

Ο λόγος που τα μπράτσα τείνουν να χαλαρώνουν πιο εύκολα έχει να κάνει με το πόσο λεπτό είναι το δέρμα σε αυτό το σημείο. Καθώς εκεί δημιουργείται παραπάνω λίπος, επόμένως είναι και αυτόματα πιο δύσκολο να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε ότι έχει να κάνει με την γράμμωση, τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αφού λέγεται πως η γράμμωση είναι ένα χρονοβόρο κεφάλαιο στον κόσμο της άσκησης. Δεν πρέπει να το βάλεις κάτω, καθώς με τους παρακάτω τύπους γυμναστικής τα χέρια σου θα αλλάξουν όψη. 

Βυθίσεις σε καρέκλα 

Το καλύτερο με αυτή τη άσκηση είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Βρείτε μια καρέκλα και με την πλάτη γυρισμένη, στηρίξτε τις παλάμες σας προς το σώμα σας. Ύστερα, λυγίστε στα πόδια σας και κάντε βυθίσεις έως ότου δείτε ότι τα χέρια σας βρίσκονται σε ορθή γωνία. Πρέπει να νιώθετε ότι γυμνάζονται τα μπράτσα σας με αυτή την άσκηση. 

Συνδιαστική γυμναστική χεριών

Με την παραπάνω άσκηση γυμνάζουμε τους τρικέφαλους. Το ζητούμενο για να γραμμώσετε τα μπράτσα σας είναι να ζεστάνετε όλες τις περιοχές των χεριών. Άρα πρέπει να εστιάσετε και στους ώμους αλλά και στους δικέφαλους. Μπορείτε να ακολουθήσετε πρόγραμμα γυμνάστικής του παραπάνω βίντεο αλλά και να αναζητήσετε ένα άλλο πρόγραμμα που να περιλαμβάνει ολοκληρωμένη και συνδιαστική εκγύμναση για όλο το χέρι. Τα κιλά στα βάρη τα ρυθμίζετε ανάλογα με το επίπεδο σας στην γυμνάστικη, με το πόσο συχνά ασκείστε κλπ. 

TRX

Έαν τα μπράτσα παρά την άσκηση σας δεν σφίγκουν δεν έχετε βάλει το TRX στην ρουτίνα σας. Για την ακρίβεια το μυστικό βρίσκεται στους ιμάντες που με την βοήθεια τους καταφέρνουν να γυμνάσουν όλους τους μυς των χεριών μας και έτσι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Νεότερα Άρθρα

Διατροφή και Παραπληροφόρηση: Αυτά που γνώριζες μέχρι τώρα σε παχαίνουν!

Her News b

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνεις προπόνηση και γιατί;

HerNews ka

Χυμός από πράσο: Πόσο βοηθάει στην απώλεια κιλών;

Her News b