HerNews.gr
Μόδα

Michael Kors: Η επετειακή συλλογή των 40 χρόνων του οίκου

Ο σχεδιαστής επανέκδοσε τα αγαπημένα του looks από το παρελθόν για την
επετειακή συλλογή των 40 χρόνων του οίκου.

Ο Michael Kors, ο οποίος γιόρτασε την 40ή επέτειο του brand του,με μια λαμπερή επίδειξη στο θέατρο Shubert του Broadway, θέλησε να εξασκηθούμε και πάλι στα τακούνια μας.Υπήρξε σταθερός υποστηρικτής της πολυτέλειας κατά τη διάρκεια των τεσσάρων δεκαετιών του στη μόδα. Έτσι, η τελευταία του συλλογή ήταν μια απάντηση στη νέα μας κανονικότητα η οποία περιλαμβάνει κυρίως κολάν και αθλητικές φόρμες.

«Η συλλογή έχει να κάνει σίγουρα με την έξοδό μας στον κόσμο»,τόνισε. «Δεν θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με παντόφλες και track pants. Αυτή είναι μια λαμπερή, εορταστική συλλογή γεμάτη πολυτέλεια».

Με μια ατμόσφαιρα βραδινής εξόδου, από πούλιες, σέξι σκισίματα, περπάτησαν στην πασαρέλα με ψηλά τακούνια, μια σειρά από κορυφαία μοντέλα. Το παρόν έδωσαν η Karen Elson, η Carolyn Morphy, η Bella Hadid και η Naomi Campbell (και η Helena Christensen, η Liya Kebede, η Ashley Graham κ.α.).

Υπήρχαν, επιπλέον, total εμφανίσεις σε έντονες κόκκινες αποχρώσεις και εντυπωσιακά animal prints. «Όταν βγούμε έξω, το σωστό παλτό θα μας κάνει να νιώσουμε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Κors, παρουσιάζοντας ένα παλτό με μοτίβο ζέβρας φορεμένο πάνω από μια αντίστοιχη μίνι φούστα.

 

Ο Kors υποστηρίζει ότι η επιστροφή στο γραφείο ισοδυναμεί με μια βραδιά στο θέατρο, συνεπώς η συλλογή περιελάμβανε και πολύ tailoring. «Η ειδική περίσταση τώρα εξαρτάται από εσάς και νομίζω ότι η επιστροφή στο γραφείο θα είναι μια ειδική περίσταση», είπε προβάλλοντας ένα pied de coq σύνολο με μίνι φούστα.

Πιο εορταστικό, με συνδυασμό λάμψης και αισθησιασμού, είναι το όραμα του σχεδιαστή. Φυσικά,το απέδειξε με ένα μικρό ασημένιο φόρεμα, και ένα μίνι φόρεμα και παλτό με λεοπάρ μοτίβο. «Όταν μπορέσετε να πάτε ξανά σε ένα πάρτι, θέλετε να κάνετε μεγάλη είσοδο», είπε για το τελευταίο.

Καταληκτικά, για να σηματοδοτήσει την επέτειο-ορόσημο, ο Kors επανακυκλοφόρησε στυλ από συλλογές 20 χρόνων πριν, ίσως και παραπάνω. Από τα 15 κομμάτια που έχουν ερμηνευτεί εκ νέου περιλαμβάνονται, ένα κόκκινο παλτό, που λάνσαρε στην πασαρέλα η Cindy Crawford το 1990 και ένα λαμπερό μίνι φόρεμα που φορούσε η Madonna σε εξώφυλλο του περιοδικού Glamour του 199.

 

Μαρία Γατζούδη

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Νεότερα Άρθρα

Όλη η ομορφιά του street style

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το φόρεμα για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl