HerNews.gr
NEWS Γνώμες

Το video clip της Dua Lipa και οι γυναίκες που ξέρουν να περνούν καλά

Δεν ξέρω αν είδες το καινούριο βίντεο κλιπ της Dua Lipa με το τραγούδι Fever, αλλά αν όχι, δες το άμεσα.

Εκτός του ότι το τραγούδι της Dua Lipa και της Angele είναι εθιστικό και σε κάνει να λες συνέχεια ” i got a fever can you check” – το λες και λίγο επίκαιρο, το αντευχόμαστε όμως ολόψυχα -, έχει ένα πολύ δυνατό βίντεο κλιπ που δείχνει ότι δυο γυναίκες φίλες περνάνε καλά με όλη τη σημασία της λέξης.

Και αναρωτήθηκα με αυτό, τι σημαίνει δυο γυναίκες περνάνε καλά; Για έναν άντρα, όσο στερεοτυπικό και αν ακουστεί αυτό, σημαίνει κάνω ψώνια, συζητάω για κουτσομπολιά και μιλάω για μόδα και ομορφιά. Και μόνο που το έγραψα να ξέρετε ένα ύφος απορίας γεννήθηκε στο πρόσωπό μου.

Και όμως φίλτατες και φίλτατοι, χρειάζεται όλοι ν’ αναγνωρίσουμε στις γυναίκες τη δύναμη, την πολυπλοκότητα και την ποικιλία ενδιαφερόντων. Πέρα απ’ όσα ο νους σκέφτεται, δυο γυναίκες περνάνε καλά όταν απολαμβάνουν πραγματικά τον εαυτό τους και ταυτόχρονα συνυπάρχουν.

Αγαπημένα φαγητά, γέλια, συζητήσεις για θέματα που αφορούν την κοινωνία, τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, όλα ανήκουν στην σφαίρα του περνάω καλά, ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Όταν συναντιούνται έξω, το ποτό τους δεν έχει μόνο το πως φτιάχνεται η υπέροχη σούπα βελουτέ, την οποία φυσικά και λατρεύω και συζητάω εξίσου για συνταγές, αλλά και το πως θα αναπτύξουν υγιή προσωπικότητα και πότε θα κάνουν το επόμενο ταξίδι για να γνωρίσουν τον κόσμο.

Οι γυναίκες είναι δυναμικές και οι άντρες το ίδιο. Η δύναμη και η καλοπέραση είναι πολύ προσωπικό θέμα. Γελάω με την ψυχή μου με τις φίλες μου γιατί είμαι ο εαυτός μου. Θα φάω από πατάτα τηγανητή μέχρι αβοκάντο και ταυτόχρονα θα λέω για το ακαταδίωκτο που ψηφίστηκε. Έτσι είμαι, έτσι είμαστε.

Replay στο Fever και ένα μπράβο στην Dua Lipa και την Angele που μας το θύμισαν.

 

Νεότερα Άρθρα

Her News: Είμαστε στον Αέρα!

Her News

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News

Όταν διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας..

Her News