HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Κατερίνα Ζαρίφη: Αν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοιχτά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συγκεκριμένα στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Αναφέρθηκε στην εκπομπή Roomies στο Mega, στην Ελένη Μενεγάκη και πρότεινε μερικά πρόσωπα που θα ήθελε να δει στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας. 

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Ζαρίφη δεν ξεκαθάρισε αν θα βρίσκεται στο πανελ της Ελένης Μεναγάκη, αποκάλυψε, όμως, ότι οι δυο τους έχουν κρατήσει επικοινωνία και ανταλλάσσουν μηνύματα. 

«Εάν μου κάνει πρόταση η Ελένη θα τη βρούμε την άκρη. Ό,τι μιλάμε, μιλάμε, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Είναι ήξεις αφήξεις. Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Έχουμε χημεία, έχουμε κάρμα με αυτή τη γυναίκα. Ούτε ξέρω τι θέλω. Μπορεί να με δεις του χρόνου σε κάνα βουνό στην Ικαρία» λέει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ιδανικά πρόσωπα που θα πρότεινε η ίδια, ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσει στην ίδια ζώνη. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να κάνει το γνωστό mixed grill, παλιό-καινούριο. Κουτσογιαννόπουλο θα έλεγα στάνταρ γιατί έχουν φοβερή χημεία, Γκουντάρα βάζω, και καινούριο κάτι πολύ κόντρα, τύπου Πασσά, μια ροκ γκόμενα, κάνα τράπερ».

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

 

Νεότερα Άρθρα

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο

Her News

Ιούλιος και Netflix : Όλα όσα θα δούμε !

Her News b

«Δούρειος Ίππος» – Ο Κώστας Κρομμύδας μιλά για το νέο βιβλίο του

Her News