HerNews.gr
Ψυχολογία

Πρώτο ραντεβού: Τι πρέπει να κάνεις για να τον κερδίσεις

Έρχεται εκείνη η πολυπόθητη η ώρα για να βγεις ραντεβού και χτυπάει η καρδιά σου δυνατά. Τι θα φορέσεις, τι θα πεις και άλλα τόσα. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά με τις καλύτερες φίλες, οι συμβουλές πέφτουν βροχή αλλά μόνο εσύ ξέρεις τι θα πρέπει να κανείς. Βέβαια, ξέρω και εγώ και θα σου δώσω κάποιες συμβουλές για να τον εντυπωσιάσεις αλλά και να τον κερδίσεις! Να θυμάσαι, δεν έχεις ποτέ την δεύτερη ευκαιρία για μια πρώτη καλή εντύπωση.

Πρώτο και καλύτερο: Να είσαι ο εαυτός σου

Το να είσαι ο εαυτός σου και να δείξεις τι είσαι από το πρώτο και όλας δευτερόλεπτο στο ραντεβού μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Δεν είναι σωστό να υποδύεσαι κάποια που δεν είσαι σε έναν άνθρωπο που θέλει να περάσει μαζί του ένα κομμάτι αυτής ή ακόμα και ολόκληρη!

Να έχεις αυτοπεποίθηση!

Θα σκέφτεσαι πάντα ότι είσαι η καλύτερη – χωρίς να χάσεις το μέτρο- και να γίνεις “ξυνή” και σνομπ. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι η πιο seχy γυναίκα μέσα σε ένα χώρο. Δεν είναι ψέμα άλλωστε το ότι η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που μαγνητίζει έναν άντρα. Το να δείχνεις ανασφαλής μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει.

Φόρεσε αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετη!

Μην φορέσεις αυτό που έχεις κάνει την δεύτερη σκέψη και έχεις αναρωτηθείς με γνωστούς και φίλους αν σου πηγαίνει! Θα βάλεις αυτό το συνολάκι που σε όποια στάση σώματος και αν είσαι θα νιώθεις μια και μοναδική! Γιατί είσαι…

Πες ότι έχεις άγχος

Το άγχος θα φανεί ούτως ή άλλως.Τι καλύτερο από το να το παραδεχτείς; Μπορείς να το μετατρέψεις σε κομπλιμέντο και να του πεις ότι αυτός σου προκαλεί άγχος. Αν δε, του το πεις με έναν ντροπαλό, ναζιάρικο τρόπο μπορεί να τον κάνεις να κοκκινίσει..Να θυμάσαι πάντα μα πάντα ότι και η απέναντι πλευρά έχει άγχος. Άνθρωπος είναι και αυτός! 

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να μην πανικοβληθείς στην πρώτη γνωριμία με τους γονείς του

Her News b

Χορός… ένα φάρμακο κατά του στρες!

HerNews ka

Ντους: Γιατί πρέπει να κάνουμε το πρωί

Her News b