HerNews.gr
Beauty

Το ήξερες; Η κρέμα προσώπου δεν έχει την ίδια απόδοση σε όλες τις γυναίκες

Πώς γίνεται μια κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί μια γυναίκα στην Αγγλία ή στη Γερμανία, να έχει την ίδια απόδοση και στην Ελλάδα όπου οι ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι τελείως διαφορετικές, λόγω του διαφορετικού κλίματος στο οποίο ζούμε;
Η απάντηση είναι απλή: Δεν έχει την ίδια απόδοση.

Μπορεί ο τύπος δέρματος να είναι ίδιος, οι συνθήκες όμως που επηρεάζουν τα δέρμα είναι τελείως διαφορετικές. Αφού δεν ζούμε μέσα σε γυάλα, δεν πρέπει και η κρέμα μας να προσαρμόζεται στο περιβάλλον που ζούμε καθημερινά;

Η EMC είναι η μόνη σειρά παγκοσμίως που αντιδρά με βάση τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες ζει το δέρμα μας.  

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χημικός Αγγελική Σωτήρη, συνειδητοποίησε το ρόλο που παίζουν οι κλιματικές συνθήκες στην εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Ούτε εμείς ζούμε σε συνθήκες εργαστηρίου, ούτε το δέρμα μας. Άρα τι κάνουμε με την κρέμα μας; Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, το δέρμα μας ζει κάτω από τον μεσογειακό ήλιο και αέρα και βιώνει την ξηρότητα του μεσογειακού καλοκαιριού. Το χειμώνα από την άλλη, το δέρμα μας ζει στην υγρασία και στο μεσογειακό ήπιο χειμώνα μας.

Η κάθε κρέμα της EMC δημιουργήθηκε για να αλληλεπιδρά με τα φυσικά στοιχεία και να προσαρμόζεται αντίστοιχα κάθε εποχή και σε κάθε κλιματική αλλαγή. Η σειρά THE MED παρέχει περιποίηση βελτιστοποιημένη για τις ανάγκες του δέρματος μας αποκλειστικά για το μεσογειακό κλίμα με τη βοήθεια της κλιματικής τεχνολογίας.

Όλες οι σειρές EMC είναι προϊόν επιστήμης και τεχνολογίας, βασισμένες όμως σε 100% φυσικά συστατικά: χωρίς PARABENS, χωρίς Mineral Oils, χωρίς GMO, χωρίς PEG και χωρίς συνθετικά χρώματα. Είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα, ενώ σε κανένα στάδιο δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Βγες άφοβα από τη γυάλα. ΕΜC: κλίμα, δέρμα, κρέμα

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Το ανατρεπτικό look που θυμίζει disco queen

HerNewskl

Κούρεμα: Κάθε πότε πρέπει να το προγραμματίζουμε και γιατί;

HerNewskl

Beyoncé: Έκανε το πιο elegant μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl