HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Harry Potter: Το πρώτο κατάστημα με αποκλειστικά προϊόντα στον κόσμο

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Harry Potter .Το τριώροφο κατάστημα των 2.000 τ.μ. ανοίγει στη Νέα Υόρκη στις 3 Ιουνίου με τους φαν του μικρού μάγου να μετρούν τις ώρες..

Ποιός δεν αγαπά άλλωστε το Χόγκουαρτς, τις ιστορίες των μάγων και βέβαια τη φιλία του Χάρι Πότερ με τον Ρον Ουέσλι και την Ερμιόνη Γκρέιντζερ.

Το Potterheads που θα ανοιγει θα προσφέρει αποκλειστικά από μανδύες κατά παραγγελία μέχρι ολοκαίνουργια μαγικά ραβδιά.

Ραβδιά σαν του Harry Potter, με αποκλειστικά σχέδια, ενώ θα υπάρχουν επίσης διαδραστικές εμπειρίες για όσους τυχερούς καταφέρουν να το επισκεφτούν..

Εμπειρίες που θα θυμίζουν σε εκείνες της Diagon Alley από τα βιβλία και τις ταινίες!

Το κατάστημα θα αποτελείται από 15 θεματικούς χώρους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνο και να παίξουν παιχνίδια με μαγικό ραβδί, ζώντας περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.

Σε μια virtual reality εμπειρία όπου οι φανς θα μπορούν να «πετάξουν» πάνω από τον Τάμεση και μια άλλη θα τους ταξιδεύει γύρω από το μαγικό Hogwarts. 

«Οι καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και η ποιότητα του design, που είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Χάρι Πότερ θα φέρει μια εντελώς καινούργια αγοραστική εμπειρία στην πόλη. Με περισσότερα από 1.000 προϊόντα και σε συνδυασμό με τις εμπειρίες, θα διαθέτει κάτι ξεχωριστό για κάθε φαν», σχολίασε η Sarah Roots από την Warner Bros. Worldwide Tours & Retail.

Ο Harry Potter με τη σειρά επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος των μάγων, με βασικό χαρακτήρα ένα νεαρό αγόρι που παλεύει να επιβιώσει ανάμεσα στην κακιά και την καλοσύνη, δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν..

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Το “Behind her eyes” είναι η top πρόταση

Her News

«Τζόρνταν»: Στο θέατρο Αυλαία με την Μαρία Κορινθίου από 24/9 έως 3/10

Her News b

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η Barbie και ο Ken συλαμβάνονται στο νεο trailer της ταινίας

HerNews ka