HerNews.gr
DECORNEWS

Deco: 4 ιδέες για να φωτίσετε τον χώρο σας

Δεν είναι όλοι οι χώροι ενός σπιτιού το ίδιο φωτεινοί και αυτό από μόνο του δεν αναδεικνύει την χωρητικότητα του δωματίου. Εάν εφαρμόσετε, όμως, μερικές έξυπνες ιδέες τότε θα “φέρετε” το φως που αναζητούσατε στον χώρο σας.  

Η αίσθηση της φωτεινότητας, λοιπόν, μπορεί οπτικά να “μεγαλώσει” ένα δωμάτιο και να το κάνει να φαίνεται πιο καθαρό και ξεκούραστο. Επειδή το φυσικό φως δεν αντικαθίστανται μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω προτάσεις στον χώρο σας και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα!  

Επιλέξτε δυνατό φωτισμό

Αν αγοράσετε πιο φωτεινές λάμπες από αυτές που έχουν την γνωστή κίτρινη απόχρωση, θα δείτε αυτόματα τεράστια διαφορά στον χώρο σας. Ιδανικές για σκοτεινά δωμάτια είναι οι λάμπες ημέρας και δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. 

Προσθέστε καθρέπτες

Οι καθρέφτες είναι απαραίτητο στοιχείο για να φωτίσετε και να μεγαλώσετε τον σκοτεινό σας χώρο καθώς γίνεται αντανάκλαση του φωτός και ταυτόχρονα “μεγενθύνονται” οι διαστάσεις του δωματίου. Επιλέξτε πολλούς καθρέπτες σε  διάφορα  μεγέθη και μην αρκεστείτε σε έναν μόνο, εκτός και αν καλύπτει μεγάλη έκταση του χώρου.  

Μερικά γυάλινα διακοσμητικά 

Τα γυάλινα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν την αίσθηση της λεπτότητας και προσφέρουν άμεσα μια κομψότητα και μια ακριβή αισθητική στον χώρο σας. Η διαφάνεια τους ανοίγει τον χώρο. 

Minimal deco 

Για να καταφέρετε να φέρετε το φως στον χώρο σας καλό είναι να δοκιμάσετε την απλότητα στην διακόσμηση, δηλαδή τον μινιμαλιστικό τρόπο. Απλά, λιτά και απέριττα! Αναζητήστε ανοιχτά χρώματα στα έπιπλα σας, λίγα έπιπλα και χρήσιμα! Μην επιλέγετε πολλά αντικείμενα που δεν έχουν λόγο χρήσης. 

Νεότερα Άρθρα

Τρίπτυχοι καμβάδες: Διακοσμήστε τους τοίχους σας με την πιο hot τάση της σεζόν!

HerNews ka

Μικρό Σπίτι: 3 λόγοι για να το αγαπήσεις

Her News b

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα: Συμβουλές για μια φωτεινή εορταστική ατμόσφαιρα

HerNews ka