HerNews.gr
Γνώμες

Καλοκαίρι αργείς;

Εμ δεν αργεί! Είσαι κάτι μέρες μακριά από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, τον Ιούνιο! Πότε πέρασε ο καιρός; Μέχρι χθες είχαμε Πάσχα θα μου πεις, καλά θα σου απαντήσω, και ζωή χωρίς μάσκες είχαμε αλλά δεν το κάνουμε θέμα… Καλοκαίρι αργείς; Αυτό το ωραίο με τις μουσικές και την ξεγνοιασιά που μας διακατείχε όλους. Μην απελπίζεστε αδέρφια! Εμβολιαστείτε για να ξεχυθούμε σε παραλίες και μπαρ φωνάζοντας και τραγουδώντας! Μέχρι τότε, μεγάλη προσοχή! Θα νικήσουμε! 

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα 

Μαγιό, κοκτέιλ θάλασσα και φαγητό. Χωρίς να σκέφτομαι ότι θα πάει η ώρα 11:00 και θα πρέπει να εξαφανιστώ να μην με γράψουν λες και έχω συμμετέχει σε σκάνδαλο ή έχω σκοτώσει κάποιον.

Καλοκαίρι είναι τα βρεγμένα μαλλιά, τα μακριά φορέματα και το κραγιόν που είναι πιο ροζ και από την καμμένη μου μύτη μετά από 2 ώρες στην θάλασσα. 

Καλοκαίρι είναι η προσμονή για τις διακοπές. Όπου και αν είναι αυτές. Είναι η περίοδος που όλα κυλούν πιο ομαλά και απλά. Άδεια από την δουλειά, φτιάχνεις μια βαλίτσα ,που ευτυχώς κλείνει ευκολότερα γιατί είναι λεπτά τα ρούχα, και φεύγεις για κάποιο μέρος με θάλασσα. Πόση ανάγκη έχουμε για μια βουτιά να αδειάσει το μυαλό μας; Μετά από αυτά που περνάμε; Μάσκα μην ξεχάσεις….θαλάσσης!

Αργείς; Όχι. Έχουμε 3 Μαΐου και σε λιγότερο από 25 μέρες έρχεται ο Ιούνιος. Ο προπομπός της καλύτερης εποχής του χρόνου, άντε μην υπερβάλλω γιατί αγαπώ χειμώνα, σίγουρα της πιο ξέγνοιαστης. 

Το καλοκαίρι είναι ιδέα. Είναι προσμονή και ανάμνηση. Είναι όλα! Όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι ποια ανάμνηση σου έρχεται στο μυαλό; Αν όχι ανάμνηση τι σκέφτεσαι πρώτα από όλα; Εγώ την Ερμιόνη. Το μαγαζί μας και την οικογένεια μου. Τους φίλους μου, τα μπάνια και τα ξενύχτια μας. Τους ατέλειωτους καφέδες που οδηγούν σε γέλια ή και καυγά. Ωστόσο σκέφτομαι και αυτούς που δεν συμπαθώ – είναι και πολλοί οι άτιμοι- αλλά δεν θα είχε νόημα χωρίς αυτούς η ζωή. Απολαύστε κάθε εποχή που έρχεται είτε είναι ζέστη ή όχι. Ο κόσμος μας αλλάζει, ζούμε πανδημία και το βαθύτερο νόημα είναι να έχουμε υγεία. Μην χαλάτε την διάθεση σας για τίποτα, όλα είναι τώρα.

Βιβή Μπουγιούρα 
Contact me @ : 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κάθαρση.. Καθάρισε το σπίτι, την καρδιά, την ψυχή σου!

Her News

Ζούμε για να δουλεύουμε ή δουλεύουμε για να ζούμε; Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Που πάνε τα λεφτά;

Her News b